حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش فارس سیدشهاب الدین صدر، دبیر اجرایی جبهه متحد اصولگرایان در این نشست ارائه چند لیست متعدد از سوی اصولگرایان را موجب به وجود آمدن ابهام در اذهان عمومی و لطمه خوردن به مقبولیت اصولگراها عنوان کرد و با تاکید بر این که هیچ گاه نباید رقیب را دست کم گرفت ، گفت : فضاسازی های اخیر که از سوی اصلاح طلبان در حال انجام است تنها با هدف مظلوم نمایی و ایجاد فضای روانی صورت می گیرد، چراکه آنها بر خلاف ادعاهایشان مبنی بر عدم داشتن کاندیدا به دلیل ردصلاحیت ها، نامزدهایشان در تمام حوزه های انتخابیه معلوم است و لایه های مختلفی را برای این کار در نظر گرفته اند. صدر در ادامه تاکید کرد: اصولگرایان بایستی با حفظ وحدت کامل و پرهیز از رقابت درونی ، رقابت سالمی را با جبهه دوم خرداد داشته باشند.
اتحاد اصولگرایان یک اصل اساسی است
رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست تاکید کرد: اتحاد، اصل اساسی برای اصولگرایان در انتخابات مجلس هشتم است و اگر به این اتحاد لطمه ای بخورد، مردم در انتخابات دچار سردرگمی می شوند.
وی مهمترین وظیفه اصولگرایان در زمان کنونی را حفظ وحدت و پرهیز از تکروی عنوان کرد و گفت : اگر به وحدت اصولگرایان لطمه ای وارد شود، مردم در تصمیم گیری دچار حیرت می شوند، لذا باید همه تلاش کنیم تا وحدتی که اصولگرایان را در انتخابات مجلس هفتم پیروز کرد، در انتخابات مجلس هشتم نیز بروز کند.
کارنامه درخشان مجلس و دولت
صادق محصولی ، عضو هیات اجرایی جبهه متحد اصولگرایان تاکید کرد: برخلاف سیاه نمایی برخی گروه ها، مطبوعات و رسانه های آنها بر علیه دولت و مجلس اصولگرا، این دو قوه کارنامه درخشانی دارند. وی افزود: دولت نهم اجرایی کردن سند چشم انداز 20ساله و اجرای الگوی توسعه اسلامی ایرانی را مورد تاکید قرار داد که نتیجه آن استقرار عدالت و مبارزه با فقر و محکم کردن پیوندهای اجتماعی و بویژه خانواده خواهد بود.
ضرورت حمایت تمام اصولگرایان از لیست جبهه متحد
حسین فدایی ، نماینده مردم تهران در مجلس نیز با تاکید بر ضرورت حمایت تمام اصولگرایان از لیست جبهه متحد اظهار کرد: ایجاد سوال ، ابهام و تردید و دامن زدن به انتقادات و نقد اصولگرایان از یکدیگر از شگردهای جریان دوم خرداد است و اصولگرایان در این زمینه ها باید هوشیار باشند.
اصولگرایان آرامش را به مجلس بازگرداندند
حیدر مصلحی ، عضو شورای مرکزی جبهه متحد، دیگر سخنران این نشست گفت : اصولگرایان با احیای ادبیات امام خمینی (ره ) و گفتمان عدالت و انقلاب اسلامی ، آرامش را به مجلس بازگرداندند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....