پیرزن 65 ساله ای که رییس یک باند سارقان طلا بود پس از 40 سال سرقت از طلافروشی های شهر تهران توسط مأموران پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شد.
کد خبر: ۱۶۱۲۹۲
به گزارش خبرگزاری فارس، از ابتدای سال جاری و با تلاش کارآگاهان اداره 17 پلیس آگاهی تهران بزرگ تعداد 5 نفر از سارقین حرفهای طلافروشیهای سطح شهر تهران دستگیر شدند که تعداد شاکیان آنها به 90 نفر می رسد و ارزش تقریبی جواهرات به سرقت رفته بیش از 30 میلیون تومان است.
سارقان دستگیر شده هنگام بازجویی اعتراف کردند زنی 56 ساله به نام شریفه معروف به «عمه شریفه» رییس این باند سرقت است.
عمه شریفه با پی بردن به شناسایی خود از سوی مأموران محل اختفای خود را تغییر و ارتباطش را با سایر همدستان خود بسیار محدود کرد.
مأموران با تلاش فراوان از ابتدای مهر سالجاری شریفه را به طور کامل شناسایی و در تاریخ 23 بهمن ماه در یک عملیات غافلگیرانه در محدوده اطراف شهر تهران او را دستگیر کردند.
عمه شریفه دارای حدود 40 سال سابقه در سرقت به ویژه سرقت از طلافروشیهای تهران و رییس چندین باند سرقت است که خود تاکنون کمترین سابقه دستگیری را داشته در حالی که شاگردان و همدستان او همگی دارای سوابق متعدد دستگیری و زندان هستند.