ایجاد مرکز سه گانه گسترش زبان فارسی

رئیس پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ، از راه اندازی مرکز گسترش زبان فارسی در تهران ، با همکاری افغانستان و تاجیکستان خبر داد. سید طه هاشمی که در مراسم افتتاحیه همایش ملی زبان شناسی حضور داشت ، عنوان کرد:« در راستای گسترش زبان فارسی درصدد هستیم تا مرکز سه گانه گسترش زبان فارسی در ایران ،افغانستان و تاجیکستان را برای بررسی گویش های مرتبط با زبان فارسی ایجاد کنیم .»
کد خبر: ۱۶۰۹۰۲
 وی اضافه کرد: به دلیل آن که هویت ایران از قومیت ها و فرهنگ های متفاوت پدید آمده و از تکثر زبان و گویش در طول تاریخ برخوردار است ؛ این همایش نیز در آستانه روز زبان مادری ایرانیان برگزار می شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها