وی یادآور شد: در ادامه این حکم آمده است ، اجرای قانون به 4طریق است ؛ اول پیش بینی 900میلیارد تومان برای افزایش ضریب سنواتی ،دوم 740میلیارد تومان برای بازنشستگان کشوری و لشکری ، سوم 600میلیارد تومان از طریق واگذاری سهام و بخش چهارم نیز جزو دیون دولت خواهد بود.
ثروتی در عین حال اظهار کرد: شاید طی 2تا 3ماه اول سال آینده آیین نامه های اجرایی قانون مدیریت خدمات کشوری آماده نشود و بنابراین دولت ناچار است قانون سابق را اجرا کند تا احکام جدید صادر شود. وی تاکید کرد:با صدور احکام جدید، افزایش دستمزدها به صورت سهام پرداخت می شود و بقیه از ارقام 900و 740میلیارد تومان پیش بینی شده پرداخت خواهد شد.
ثروتی در خصوص افزایش حقوق و دستمزد متناسب با رشد تورم نیز تاکید کرد: ما افزایش حقوق و دستمزد را در قانون خدمات کشوری برابر با نرخ رشد تورم دیده ایم .
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد