شهردار مشهد:

تامین بودجه با فشار تقاضا، مدیریت شهری را ناچار به اقدامات خارج از ضوابط کرده است!

شهردار مشهد گفت: با توجه به منابع درآمدی در قانون، تنها 10 درصد از بودجه شهرداری به وسیله شهروندان تامین می‌شود.
کد خبر: ۱۵۹۷۳۸

 به گزارش ایسنا ، سید محمد پژمان شب گذشته در همایش بزرگداشت یکصدمین سال تصویب قانون شهرداری در تالار فردوسی جهاد دانشگاهی مشهد افزود: با توجه به تغییرات شتابان طی چند دهه اخیر، ضرورت بازنگری اساسی در روند اداره شهرها لازم و ضروری است.

وی تامین 10 درصدی بودجه توسط شهروندان را یک هشدار بسیار ویژه دانست و گفت: تامین باقیمانده این بودجه، تحت فشار تقاضا، مدیریت شهری را ناچار به اقدامات خارج از ضوابط با فروش کاربردی، تراکم و غیره کرده است.

وی با اشاره به این که اکنون 68 درصد از جمعیت 70 میلیونی ایران در شهرها ساکن هستند، افزود: اگر امروز این تغییر و تحولات را در دستور کار قرار ندهیم، در مدیریت شهرها دچار چالش خواهیم شد.

پژمان افزود: بدون استفاده از تکنولوژی نوین در اداره شهرها، قادر به پاسخگویی نیازمندی‌های همشهریان نخواهیم بود.

وی با بیان این که مهم‌ترین چالش در مدیریت شهری، در حوزه حمل و نقل درون شهری است، گفت: بحث‌های زیست محیطی و دگرگونی در حوزه فرهنگی و اجتماعی در زندگی بشر، از دیگر چالش‌ها است.

شهردار مشهد گفت: در بحث حمل و نقل درون شهری، نیازمند سرمایه‌گذاری‌های کلان هستیم که قطعا بدون پشتوانه دولت‌ها امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی با اشاره به جهت‌گیری‌های دولت در تبصره 13، گفت: توسعه حمل و نقل ریلی به صورت مترو و قطارهای سبک و همچنین احداث منوریل، امکان حمل و نقل درون شهری را فراهم می‌کند.

شهردار مشهد با بیان این که اگر در تامین محیط جامعه و حفظ محیط زیست تلاش نکنیم، آسیب‌های بسیاری را به محیط تحمیل خواهیم کرد، گفت: جمع‌آوری و دفع زباله، جلوگیری از آلوده شدن سفره‌های آب زیرزمینی و کاهش آلودگی هوا در ابعاد مختلف در دستور کار مدیریت شهری است.

پژمان گفت: متاسفانه با توسعه شبکه عبور و مرور و گسترش ساختمان‌ها و بناها، شرایط خوب و قابل قبولی برای شهروندان فراهم نشده است که محیط شهری را به عنوان خانه دوم، احساس کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها