حسین تبریزی با اعلام این خبر گفت: مجموعه تلویزیونی «جاده در دست تعمیر است» در 15 قسمت 40 دقیقهای ساخته خواهد شد. وی افزود: طرح قصه این سریال از مهدی سعادتپور و علی مشهدی است و داستانها به سرپرستی سعید آقاخانی نوشته شده است.
وی در ادامه گفت: این مجموعه به تهیهکنندگی «رضا ابراهیمی» با مشارکت معاونت راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی ساخته خواهد شد و تا به حال حضور بازیگرانی چون بهزاد فراهانی، ثریا قاسمی، ابوالفضل پورعرب، مریم امیر جلالی و... در آن قطعی شده است.
وی تصریح کرد: این مجموعه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در روز 22 بهمن ماه در محلی در تهران کلید میخورد و احتمالا از روز 20 اسفند ماه پخش آن آغاز شده و تا 5 فروردینماه ادامه پیدا خواهد کرد. وی درباره داستان مجموعه «جاده در دست تعمیر است» نیز گفت: در این مجموعه شما شاهد داستانهای اجتماعی مرسوم و عامه پسند خواهید بود که در بستری شیرین و با رگههایی از طنز روایت خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم