با واگذاری 1960 هکتار زمین صورت می گیرد

تامین مسکن برای اقشار محروم

نمایندگان ویژه رئیس جمهور درباره نحوه اجرای تبصره (6) قانون بودجه سال 1386 کل کشور و ساماندهی تولید و عرضه مسکن با واگذاری 1960 هکتار زمین به وزارت مسکن و شهرسازی به نمایندگی از دولت برای حل مشکل مسکن اقشار محروم در قالب طرح واگذاری زمین های 99 ساله موافقت کردند.
کد خبر: ۱۵۸۰۸۱
دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت اعلام کرد: نمایندگان ویژه رئیس جمهور درباره نحوه اجرای تبصره (6) قانون بودجه سال 1386 کل کشور و ساماندهی تولید و عرضه مسکن ، فهرست اراضی قابل انتقال مشتمل بر یک مورد در استان مازندران به مساحت 12 هکتار، در استان سیستان و بلوچستان 8مورد به مساحت 286.6 هکتار، 12مورد مربوط به استان های آذربایجان شرقی ، خراسان جنوبی (2 مورد) و ایلام (3 مورد) کلا به مساحت 213هکتار، 20 مورد استان های گیلان (11 مورد)، کرمانشاه (5 مورد) و آذربایجان غربی (4 مورد) به مساحت 56هکتار و 20مورد استان زنجان به مساحت 1392هکتار تعیین کردند.

بر اساس این تصمیم ، مالکیت اراضی یاد شده به نام وزارت مسکن و شهرسازی به نمایندگی از دولت منتقل می شود و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیز موظف است به فوریت و خارج از نوبت اقدامات مربوط به انتقال ، تفکیک و دیگر اقدامات ثبتی مربوط به اراضی یاد شده را به انجام برساند.

نمایندگان ویژه رئیس جمهور همچنین تاکید کردند که محورها و جهت گیری های فعالیت صندوق های زمین و ساختمان (سهامی عام) در شهرک های دارای حداقل 500واحد مسکونی ، فعالیت در بافت های فرسوده و نامناسب شهری و فعالیت در جهت سیاست های دولت ، پیش نویس اساسنامه صندوق های یادشده جهت طی مراحل تصویب به شورای بورس ارائه شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها