صفایی فراهانی پیرامون نشست اخیرنمایندگان سازمان تربیت بدنی با مسئولان فدراسیون جهانی فوتبال و کنفدراسیون فوتبال آسیا، گفت: آقایان شخصا مذاکراتی را در روز چهارم دسامبر با مسئولان FIFA و AFC در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیاانجام دادند که با تفاهماتی همراه بود و خودشان از آن مطلع هستند.
از طرف سازمان تربیت بدنی، معاونت آن سازمان ریاست هیئت مذاکره کننده را برعهده داشتند و ایشان می دانند چه توافقاتی کرده اند و در صورتی که آن تفاهمات را عملیاتی کنند انتخابات برگزار می شود.
رئیس کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه در نشست با مسئولان فدراسیون جهانی فوتبال و کنفدراسیون فوتبال آسیا مسئله ای را عنوان نکرده و نقشی در تفاهمات طرفین نداشته است، ادامه داد: در آن جلسه آقایان دقیقا مذاکرات را انجام و مدیریت کردند وتفاهماتی را حاصل کردند که اگر آن تفاهامات را انجام دهند هیچ مشکلی در جهت برگزاری انتخابات پیش نمی آید خوشحالم که در آن جلسه آقایان حضور داشتند و خودشان مذاکرات را مدیریت کردند و پس از آن کسی مورد اتهام قرارنمی گیرد که فردی مذاکره کننده برخلاف منافع کشور گفتگو ها را پیش برده است.
وی یاد آور شد: پس از بازگشت از مالزی از نمایندگان سازمان تربیت بدنی خواستم در نشست عصر چهارشنبه کمیته انتقالی حضور یابند تا موارد عنوان شده در مذاکرات با FIFA و AFC جمع بندی و بررسی کنیم اما آنها اشاره داشتند که ابتدا باید با رئیس سازمان تربیت بدنی هماهنگ کنند.
صفایی فراهانی با اشاره به اینکه بالاخره نشست کمیته انتقالی 5 روز پس از بازگشت از مالزی برگزار شد، افزود: در آن جلسه نیز آقایان اشاره داشتند که نتوانسته اند نظر مسئولان سازمان را برای حل موضوع و عمل به تفاهاماتی که باید فدراسیون جهانی فوتبال و کنفدراسیون فوتبال آسیا حاصل شده است، مستقل کنند.
وی در پاسخ به این سئوال که "با شرایط موجود و تاکید رئیس جمهورکشورمان بر کناره گیری علی آبادی از انتخابات فدراسیون فوتبال، تکلیف برگزاری مجمع این فدراسیون چه می شود؛"، گفت : این خبر را از طریق خبرگزاری ها و رادیو تلویزیون شنیدم این درحالی است که روز گذشته آقای علی آبادی در گفتگو با رسانه ها عنوان کردند که هنوز تصمیمی برای حضور در انتخابات نگرفته اند. با این شرایط اگر آقای علی آبادی تصمیم به کناره گیری از انتخابات بگیرد و سازمان نقطه نظرات تفاهم شده با فیفا را منعکس کند برای برگزاری مجمع مشکلی نیست.
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال یادآور شد: درهمان جلسه یکشنبه که از سفر برگشتیم به آقایان پبشنهاد دادم که در تاریخ 20 دسامبر انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار شود و گفتم اگر همین امروز تصمیم بگیرید که به تفاهمات با فیفا و کنفدراسیون فوتبال عمل کنیم می شود 20 دسامبر که وقت کافی برای همه کارها وجود دارد.
آقایان، تصمیم نگرفتند
وی ادامه داد: بر خلاف خواسته من، آقایان تصمیم نگرفتند و امروز که با شما صحبت می کنم 27 آذرماه - 18 دسامبر- است . ما اگر آن روز اقدام کرده بودیم قادر بودیم پنجشنبه هفته جاری مجمع را برگزار کنیم اما از آنجائیکه تصمیم نگرفتیم و کار را تا به این جا کش دادیم حتما ما مقصریم و با مقاصد سیاسی انتخابات را به تعویق انداخته ایم.
صفایی فراهانی افزود: از 20 دسامبر تا 5 ژانویه کنفدراسیون فوتبال آسیا تعطیل است. یعنی عملا تا 5 ژانویه نمی توانیم برای گفتگو جدید با مسئولان فوتبال آسیا اقدام کنیم. به نظر من آقایان به جای پرداختن برای حل مشکلات موضوعات را عملا فرافکنی می کنند تا با این مکانیزم مشکل خود را حل کنند. متاسفانه این بدترین روشی است که ما به مسئولان بالای خود گزارش غلط بدهیم که باعث این گونه اظهارنظرها بشود.
وی خاطرنشان کرد: روز شنبه به آقایان گفتم زمان از دست می رود اگر می خواهید برای کنفدراسیون فوتبال آسیا نامه بنویسید زودتر اقدام کنید خود آقایان تعلل کردند. متاسفانه این زمان از دست می رود و کسی بدان توجه نمی کند اما از آن طرف دیگران متهم به کار شکنی در فوتبال می شوند.

رئیس کمیته انتقالی در خصوص انتخاب سرمربی تیم ملی تصریح کرد: در 23 مهرماه که انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار نشد و به تاریخ 15 آذرماه موکول شد. دیدیم زمان کمی تا آغاز مسابقات مقدماتی جام جهانی مانده است به همین خاطر در مذاکراتی با مسئولان سازمان تربیت بدنی هماهنگی لازم را برای انتخاب سرمربی تیم ملی به عمل آوردیم و مذاکراتی نیزبا مربیان خوب که آمادگی کار در فوتبال ایران را داشتند آغاز شدند.
وی تصریح کرد: استخدام هر کدام از مربیان به دلیل پروسه طولانی که برای مذاکره با آنها طی شد به بن بست رسید. ما می توانستیم اواسط آبان ماه مربی را قطعی کنیم و قرار داد ببندیم و اما متاسفانه زمان را همانطور که در بحث برگزاری انتخابات عنوان کردم از دست دادیم تا امروز تیم ملی بدون باشد. دیروز همچنین از زبان رئیس سازمان تربیت بدنی خواندم که بهتر است مربی تیم ملی پس از برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال تعیین شود. ای کاش این تصمیم پیش از تلاش ما برای انتخاب سرمربی این تیم صورت می پذیرفت.