به گزارش جام جم آنلاین همدان، سید مهدی محمدی گفت: پرونده نگهداری و عرضه هفت هزار و 660 نخ سیگار قاچاق به ارزش 527 میلیون ریال در شعبه پنجم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی همدان رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه رسیدگی کننده با توجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نکردن مدارک گمرکی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالای قاچاق، متخلف را به پرداخت یک میلیارد و 55 میلیون ریال جریمه نقدی معادل 2 برابر ارزش کالای مکشوفه محکوم کرد.
محمدی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی همدان این تعداد نخ سیگار و تنباکو را از یک واحد صنفی دخانی کشف، و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
وی با بیان اینکه قاچاق سیگار و تنباکو علاوه بر آسیب به اقتصاد کشور، سلامت عمومی را نیز تهدید میکند، عنوان کرد: محصولات قاچاق معمولاً فاقد استانداردهای بهداشتی و حاوی مواد خطرناکتری نسبت به محصولات قانونی می باشند؛ همچنین، افزایش مصرف دخانیات قاچاق ارزان قیمت در بین جوانان یکی از پیامدهای منفی قاچاق کالا است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد