حمله خونین مرد خیاط به همسرش با قیچی

مرد خیاط که همسرش را با ضربه‌های چاقو و قیچی تا یک‌قدمی مرگ برده بود، در دادگاه کیفری از خود دفاع کرد. 
کد خبر: ۱۵۶۱۵۷۳

به‌گزارش خبرنگار جام‌جم، یک دعوای به‌ظاهر معمولی زن و شوهری در ورامین، یک‌سال‌و‌نیم قبل به حادثه‌ای هولناک ختم شد؛ جایی که زن جوان پس از درگیری با شوهرش، هدف حمله‌ای قرار گرفت که می‌توانست به‌قیمت جانش تمام شود. 

زن جوان که حدود ۳۵ سال دارد، در تشریح ماجرا گفت شوهرش خیاط بود، اما مدتی بود سر کار نمی‌رفت. صبح روز حادثه زن از او خواست از خواب بیدار شود و سر کار برود. همین موضوع باعث شد بین آنها مشاجره لفظی شکل بگیرد؛ مشاجره‌ای که به‌گفته زن، با فحاشی و درگیری ادامه پیدا کرد و ناگهان شوهرش به او حمله کرد. 

مرد ابتدا با یک چاقوی میوه‌خوری به همسرش حمله کرد. شدت حمله به‌حدی بود که دسته چاقو شکست، اما این پایان ماجرا نبود. مرد خشمگین پس از آن وسیله دیگری برداشت و به حمله ادامه داد. در ادامه نیز سراغ قیچی رفت و زن جوان را به‌شدت مجروح کرد. 

زن جوان که به‌شدت زخمی شده بود، خود را به خیابان رساند تا از دست شوهرش فرار کند. مردم با دیدن وضعیت او متوجه ماجرا شدند، اما مرد نیز از خانه خارج شده و همسرش را دنبال کرده بود. 

زن جوان در‌حالی‌که خون‌آلود بود، از مردم کمک خواست. شوهرش در آن شرایط تلاش می‌کرد مانع دخالت دیگران شود و به مردم می‌گفت این یک دعوای خانوادگی است و زن، همسر اوست. 

در ابتدا کسی جلو نیامد، اما وقتی مردم متوجه شدند وضعیت زن بسیار وخیم است و مرد همچنان به او حمله می‌کند، چند نفر وارد ماجرا شدند و او را گرفتند. پس از آن نیز پلیس در جریان قرار گرفت و مرد بازداشت شد. این زوج دو فرزند دارند؛ یک کودک حدود هفت یا هشت ساله و یک کودک دو ساله. فرزند بزرگ‌تر هنگام حادثه در خانه نبود، اما کودک دو ساله در کنار مادرش بود. 

زن جوان مدتی طولانی به‌دلیل شدت جراحات در بیمارستان بستری بود. او پس از بهبود نسبی از شوهرش شکایت کرد و پرونده با توجه به این‌که دیه صدمات بیش از نصف دیه کامل یک زن است، در شعبه هشتم دادگاه کیفری مورد رسیدگی قرار گرفت. 

حالا با گذشت حدود یک‌سال‌و‌نیم از این حادثه، پرونده این زوج همچنان در دادگاه کیفری در جریان است. زن جوان علاوه بر پیگیری پرونده کیفری، در دادگاه خانواده نیز برای طلاق اقدام کرده است. 

در جلسه محاکمه در دادگاه کیفری، شاکی با تشریح ماجرا از همسرش شکایت کرد. سپس متهم در دفاع از خود گفت همسرش بداخلاقی می‌کرد و مرتب به او اعتراض داشت که چرا سر‌کار نمی‌رود. به‌گفته مرد، آنها مشکل مالی خاصی نداشتند و زندگی‌شان مانند دیگر خانواده‌ها بود، اما همسرش مدام به او بابت کار‌نکردن اعتراض می‌کرد. 

مرد همچنین مدعی شد درگیری پس از فحاشی همسرش شکل گرفته و اگر به وی فحاشی نمی‌کرد، چنین اتفاقی رخ نمی‌داد. 

با‌این‌حال، قاضی دادگاه در جریان رسیدگی به پرونده از مرد خواست دست‌کم برای جلب رضایت همسرش تلاش کند و از او عذرخواهی کند، اما پاسخ مرد نیز در نوع خود قابل توجه بود. او گفت اگر همسرش رضایت بدهد، حاضر است دوباره به خانه و زندگی مشترک بازگردد، اما اگر زن رضایت ندهد، او نیز به زندگی مشترک برنمی‌گردد. 

حالا سرنوشت این زوج در دو دادگاه در حال پیگیری است؛ یکی پرونده کیفری‌ای که به حمله و جراحات شدید زن جوان مربوط می‌شود و دیگری پرونده‌ای در دادگاه خانواده که زن جوان در آن خواستار پایان زندگی مشترک است.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها