سردار علیپور تصریح کرد: با گزارش موضوع به مقامات قضایی تیم های عملیاتی و ضربت پلیس امنیت با کنترل مبادی ورودی موفق شدند، چندین دستگاه خودرو سنگین را که وانمود می کردند در پوشش پیاز و پودرسنگ فعالیت می کنند متوقف و در بازرسی از این خودروها 40 هزار بطر انواع مشروبات الکلی را از آنها کشف و ضبط کنند.
سردار علیپور افزود: با دستگیری 9نفر از مجرمان در اولین مرحله از این عملیات ، بررسی های ما حاکی از آن است که مشروبات الکلی 10 روز پیش تولید شده و فروشندگان مشروبات الکلی در خارج از مرزها با هدف ضربه زدن به اخلاق جامعه برای اطمینان بیشتر قاچاقچیان ، محموله های مشروبات الکلی را در خارج از کشور بیمه کرده بودند.
سردار علیپور تاکید کرد: پلیس امنیت تهران بزرگ شناسایی و متلاشی کردن این باندها را که با هدف دامن زدن به فساد جامعه فعالیت می کنند را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: وقتی محموله مشروبات الکلی تنها 10 روز پس از تولید وارد کشور می شود به دنبال خود هدفی را دنبال می کند که باید با هوشیاری این حرکت را تحلیل و تبیین کرد. وی درخصوص مرحله دیگر طرح امنیت اجتماعی نیز عنوان کرد: همان گونه که از سوی سردار رادان ، فرمانده انتظامی تهران بزرگ نیز اعلام شده است ، این طرح با قاطعیت در شقوق مختلف ادامه دارد و مقابله با ناهنجاری هایی که تبدیل به یک دغدغه جدی برای مردم شده در شاکله این طرح است و پلیس بنا بر وظیفه ذاتی خود پاسخگوی مطالبات مردم است.