مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل:

تهدیدات ترامپ با دمیدن‌های تل‌آویو، ورود به تله راهبردی است

مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل در پیامی نوشت: تهدیدات ترامپ که با دمیدن‌های تل‌آویو شعله‌ور می‌شود، ورود به یک تله راهبردی است.
مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین الملل در پیامی نوشت: تهدیدات ترامپ که با دمیدن‌های تل‌آویو شعله‌ور می‌شود، ورود به یک تله راهبردی است.
کد خبر: ۱۵۵۲۵۶۷
به گزارش جام جم آنلاین، علی اکبر ولایتی در پیامی در فضای مجازی نوشت: دیپلماسی عقیمِ ترامپ در پکن و بازگشت با دست خالی از چین، استیصال و عصبانیت ابوظبی از برملا شدن خبر سفر پنهانی نتانیاهو به این کشور و داده‌سازی‌های مخدوش پنتاگون، نمایانگر بحران محاسباتی در واشنگتن است.
 
 در چنین مختصاتی، تهدیدات ترامپ که با دمیدن‌های تل‌آویو شعله‌ور می‌شود، «ورود به یک تله‌ی راهبردی است». فروافتادن در این چاه با طناب اسرائیل، تاوانی سنگین دارد؛ «به زودی، واشنگتن باید با فانوس به دنبال بقایای اعتبار خود در غرب آسیا بگردد»
newsQrCode
برچسب ها: علی اکبر ولایتی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها