عضو شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت : هنگام بازدید اعضای شورای صنفی از آشپزخانه رستوران کوی دانشگاه علوم پزشکی ، مقادیر زیادی گوشت که از تاریخ تولید آنها بیش از یک سال می گذشت ، کشف شد.
کد خبر: ۱۵۵۱۲
علی شیخ الاسلامی به خبرنگار ما گفت : این گوشتها که برای استفاده در غذای دانشجویان خوابگاه تهیه شده بود در شرایط بسیار بدی نگهداری می شد. او افزود: آشپزخانه کوی دانشگاه علوم پزشکی به سردخانه مجهز نیست و گوشتهای تاریخ مصرف گذشته بعد از 4تا 5روز نگهداری در شرایط بدون سردخانه ، برای استفاده در غذای دانشجویان پزشکی مصرف می شوند. شیخ الاسلامی به نقل از پیمانکار خصوصی سلف سرویس کوی دانشگاه گفت : به طور معمول 6ماه پس از تولید، گوشت غیرقابل مصرف می شود و حکم کود را دارد. پیمانکار خصوصی هنگام تحویل آشپزخانه ، از مسوولان تقاضای تجهیز آن به سردخانه را کرده است ، اما با پاسخ منفی و جمله کمبود بودجه مواجه شده است . شیخ الاسلامی افزود: دانشجویانی که در آینده قرار است متولی بهداشت کشور باشند، در شرایط غیربهداشتی ، غذایشان طبخ می شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها