قهرمان ۱۰ پیش لیگ برتر انگلیس به دسته ۳ سقوط کرد

تلخ مثل سرنوشت لسترسیتی در یک دهه

صبح دیروز تام هنکس، بازیگر سرشناس آمریکایی بدون شک یکی از مغموم‌ترین انسان‌های روی کره زمین بود. وقتی او از رسانه‌های ورزشی متوجه شد تیم فوتبال لسترسیتی به دسته سه فوتبال انگلیس سقوط کرده، ناخودآگاه خاطرات ۱۰ سال پیش و سفر به انگلیس در ذهنش مرور شد. او تابستان سال ۲۰۱۵ در سفری که به زادگاه فوتبال جهان داشت، شانش خود برای پیش‌بینی نتایج فوتبال را امتحان کرد و بهترین نتیجه را گرفت.
صبح دیروز تام هنکس، بازیگر سرشناس آمریکایی بدون شک یکی از مغموم‌ترین انسان‌های روی کره زمین بود. وقتی او از رسانه‌های ورزشی متوجه شد تیم فوتبال لسترسیتی به دسته سه فوتبال انگلیس سقوط کرده، ناخودآگاه خاطرات ۱۰ سال پیش و سفر به انگلیس در ذهنش مرور شد. او تابستان سال ۲۰۱۵ در سفری که به زادگاه فوتبال جهان داشت، شانش خود برای پیش‌بینی نتایج فوتبال را امتحان کرد و بهترین نتیجه را گرفت.
کد خبر: ۱۵۴۹۵۳۳
نویسنده حسین خلیلی - گروه ورزش

سفر او در روزهایی انجام شد که چند هفته به آغاز لیگ برتر انگلیس در فصل ۱۶-۲۰۱۵ مانده بود. او کارت پیش‌بینی را با قیمت چند یورو خرید که شانس قهرمانی لسترسیتی در پایان آن فصل را ۵۰۰۰ به یک می‌دانست. کمتر کسی هم تصور می‌کرد این تیم با هدایت کلودیو رانیری ایتالیایی بتواند در حضور غول‌های انگلیسی شانسی داشته باشد اما در پایان آن فصل وقتی لستر به اولین و تنها قهرمانی‌اش در لیگ برتر رسید، تام هنکس هم چند صد هزار یورو برنده شد. از آن روز باشکوه در ورزشگاه کینگ‌پاور تا سه‌شنبه در همین ورزشگاه و مسجل شدن سقوط به دسته سوم، مسیری طی شد که حالا حسرت و ناراحتی‌اش تا سال‌ها در دل هواداران لستر باقی می‌ماند. 

علاوه بر آن قهرمانی، هواداران روباه‌ها (‌لقب لستر در فوتبال انگلستان‌) طی یک دهه اخیر لحظات خوش دیگری هم تجربه کردند که احتمالا در این ساعات با تلخی به آن فکر می‌کنند. رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در سال ۲۰۱۷، قهرمانی در جام‌حذفی در سال ۲۰۲۱ و راه یافتن به نیمه‌نهایی لیگ کنفرانس در سال ۲۰۲۲، لحظات خوشی بود که این تیم برای هوادارانش رقم زد اما همه چیز از سه سال پیش به سمت نابودی و شکست حرکت کرد. 
فصل گذشته آنها از لیگ برتر سقوط کردند و بار دیگر به چمپیونشیپ برگشتند. با روندی که این تیم در پیش گرفته بود، خیلی‌ها می‌گفتند که باید قید برگشت به لیگ برتر را در چند سال‌ آینده زد‌ اما فاجعه‌ای بزرگ‌تر در انتظار آنها بود. تنها پس از یک سال حضور در چمپیونشیپ، آنها در فاصله دو هفته مانده به پایان لیگ، به دسته سوم سقوط کردند. در بازی سه‌شنبه شب آنها مقابل هال‌سیتی قرار گرفتند که در رقابت شدید برای صعود به پلی‌‌آف لیگ برتر است. لستر برای زنده ماندن امیدهایش به برد نیاز داشت و هال‌سیتی هم برای باقی‌مانده در کورس. تا دقیقه ۶۳ هم روباه‌ها پیش بودند اما با زدن گل تساوی و رقم خوردن تساوی ۲ بر ۲، همه چیز برای این تیم تمام شد. 
تمام آمارها برای این تیم در فصل چاری، منفی و ناامیدکننده بوده است. ۱۱ برد در ۴۴ بازی و خوردن ۶۷ گل که موجب شده یکی از ضعیف‌ترین خطوط دفاعی در چمپیونشیپ لقب بگیرد. از ابتدای سال ۲۰۲۶ نیز این تیم ۲۰ بازی انجام داده که فقط دو برد به دست‌آورده است. لستر که در رده ماقبل آخر قرار دارد، با دو بازی باقی‌مانده هفت امتیاز با منطقه امن فاصله دارد. این تیم پس از سقوطی شوکه‌کننده در پنج سال اخیر، برای نخستین بار از فصل ۲۰۰۸-۹ بار دیگر در سطح سوم بازی خواهد کرد. 
به همین دلیل بود که مت پایپر، وینگر سابق لستر بعد از بازی سه‌شنبه شب در رادیو بی‌بی‌سی لستر با ناراحتی گفت: «نمایشی که این بازیکنان این فصل ارائه دادند شرم‌آور است. آنها باید پاسخگو باشند. در درونم غم عمیقی هست. این اتفاق همه ما را عصبانی و ناراحت کرده. واقعا نگران آینده این باشگاه هستم.»
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جنایتی که در دنیا دیده شد

رئیس انستیتو پاستور در گفت‌و‌گوی اختصاصی با «جام‌جم»: به سرعت به مسیر پیشرفت و دستاوردهای گذشته خود باز خواهیم گشت

جنایتی که در دنیا دیده شد

نیازمندی ها