گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟

به گزارش جام جم آنلاین، صدیقه خدیوی ضمن بیان این مطلب، اظهار کرد: از این ۵۹ شهید والامقام، ۲۳ شهید مربوط به ارتش، ۱۷ شهید از سپاه پاسداران، ۸ شهید مربوط به نیروی انتظامی، یک شهید بسیجی و ۱۰ شهید مردمی هستند. همچنین استان ما سه شهید بانو به نامهای «نگار میردوست» و مادر و دختر به نامهای «فاطمه حکیم» و «سیده زهرا واعظی» که همسر و دختر شهید «حجتالاسلام سید اسماعیل خطیب» وزیر اطلاعات هستند را نیز در جنگ سوم تحمیلی سوم تقدیم کرده است.
وی ادامه داد: همچنین یک پرستار بسیجی شهید به نام «حسین عشقی» از کادر درمان بیمارستان هاشمینژاد مشهد داریم که افتخار این خطه و نیروهای درمان شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی اضافه کرد: از بین ۲۳ شهید نیروی ارتش، ۷ شهید مربوط به ناو دنا و دو شهید مربوط به ناو جماراناند.
خدیوی بیان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران در مشهد و شهرستانها، با تمامی ۵۹ خانواده شهید دیدار کرده و خدمت رسانی به خانواده این عزیزان در اولویت فعالیت بنیاد قرار دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید خراسان رضوی در روز چهارشنبه دوم اردیبهشت، وی ادامه داد: همچنین امروز شهادت «محمدرضا ابراهیمزاده» اعلام شده است که به زودی جزئیات و مراسم تشییع و وداع با پیکر ایشان اعلام خواهد شد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
رئیس انستیتو پاستور در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»: به سرعت به مسیر پیشرفت و دستاوردهای گذشته خود باز خواهیم گشت