لزوم هشیاری مذاکره‌کنندگان در دوره آتش‌بس

اینک که به فضل الهی و به یمن وحدت ملی حول محور ولایت فقیه، با سلحشوری رزمندگان در میدان‌های رزم و پاسداری مردم در خیابان‌های شهر و روستای کشور، جمهوری اسلامی ایران توانست با برتری در نبرد با آمریکا و رژیم صهیونیستی، آنان را به درخواست مذاکره وادار کند و حتی شروط اصلی مذاکره را نیز به آنها بقبولاند به نظر می‌رسد لازم است مسئولین و مذاکره کنندگان محترم به موارد زیر توجه نمایند:
کد خبر: ۱۵۴۸۱۱۵
نویسنده علی اکبر اشعری، نویسنده و پژوهشگر

۱ــ هیچ‌گونه پیش شرط یک‌جانبه نظیر بازکردن تنگة هرمز برای کشتی‌های متخاصمین پذیرفته نشود مگر این که در مقابل آن طرف مقابل نیز پیش شرطی مانند آزاد کردن دارایی‌های ایران در خارج از کشور را بپذیرد و همزمان اقدام کند تا اینگونه نشود که همچون دور قبل ما گام به گام تعهداتی را بپذیریم و طرف مقابل هیچ‌کاری نکند.

۲ــ مذاکره کنندگان محترم باور داشته باشند که در این مرحله به گواه میادین رزم و افکار عمومی مردم دنیا دست برتر با جمهوری اسلامی ایران است و هیچ نیازی به التماس و کوتاه آمدن از مواضع اصولی کشور نیست.

۳ــ ترکیب و تخصص و بصیرت اعضای شرکت کننده در مذاکره مهم است، و به ویژه این که طرف مقابل هم اعضای گروه خود را حداکثر متناظر با گروه ایرانی به جلسات بفرستد. ضمناً مناسب است در گروه مصاحبه کنندگان ایرانی فرد یا افرادی از نخبگان منتقد برجام شرکت کنند تا ضریب خطای احتمالی کاهش پیداکند.

۴ــ این احتمال قوی وجود دارد که دشمن بخواهد هچون گذشته به بهانة مذاکره فرصت‌سوزی کند تا با آرایش و تمهیدات جدیدی وارد کارزاری از نوع دیگر شود. به نظر می‌رسد گروه مذاکره کننده حداکثر سقف زمانی مذاکره را همان دوهفته که اعلام شده در نظر بگیرد و به شدت از تمدید آن خودداری کند. 

۵ــ و نهایتاً این که مذاکره کنندگان محترم توجه داشته باشند که جمهوری اسلامی ایران در این رویارویی متحمل هزینة هنگفتی، چون شهادت رهبر فرزانة خود و نیز سرداران و دانشمندان این کشور شده است که دشمنان هیچ وجه نمی‌توانند آن را جبران کنند. بنابر این حداقل خواسته علاوه بر ده بندی که قبلاً اعلام شده، می‌تواند ایجاد فرصت برای حاکمیت ملت مظلوم فلسطین بر سرزمین خود باشد.

newsQrCode
برچسب ها: آتش بس
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها