
اگر آمریکا قدرت داشت و با امر و ترساندن ایران ، یا کودتا و مداخلات مستقیم می توانست این تغییر را ممکن کند و تحقق باشد ، چنین تغییری دلخواه ترین روش متظاهرانه و قدرت نمایانه ای بود که آمریکای دچار بحران های گوناگون دوست داشت محقق سازد تا بخشی از اعتبار ابر قدرتی دود شده و به هوا رفته اش را ترمیم کند .
امروز برای سیاست کنونی آنان که با روی کار آوردن ترامپ و عدم استیضاح و برکناریش ، بدان رسمیت قلدرانه بخشیده اند ، این قدرت نمایی وحشیانه و قانون شکنی و منافع نامشروع شان را بالاتر از هر تعهد بین المللی حفظ کردن ، یک اصل شده است و تا جایی که بتوانند آن را پیش می برند . اما ترامپ حالا دانسته است که ایران لقمه گلوگیر و مرگ اوری است و او قادر نیست به ملتی که او را حتی برای دربانی آبریزگاه های جاده ای و زباله جمع کنی در کشور معتبر نمی داند ، فرمان دهد و یا به تسلیم شان وادارد و به ذلّت بکشاند . پس خواستش را با کثیف ترین اعمال و روش ها پیش می برد .
☆☆☆☆☆
این روش ترور هر فردی است که طی ۴۷سال به مدیر و فرمانده ای کمنظیر در دنیا بدل شده . رهبرانی اهل ایمان و خرد و تجربه و مردمی، شجاع و متخصص در سیاست و اقتصاد و سیاست خارجی و امور نظامی، نفوذ ناپذیر ، سالم وپاک و آرمان خواه و منتظر عدل جهانی و نابودی ظلم جهانی.
رژیم تروریست و ابرقدرت بی آبروشده ی متحدش ، آمریکا که صهیونست ها در آن نافذند و آن را می گردانند ، روش قاتلتن و جلادان و شکنجه گران و متجاوزان و رهزنان سر گردنه را خوب تمرین کرده اند . و آن را رسما در کمال بیشرمی و پلیدی عملی می سازند . حذف فیزیکی فرماندهان و دانشمندان و نخبگان و سیاستمداران ، خواستش آشکار است . زدن و نابودی ساختارها ، دوقلوی حذف مدیران کارامد و نقشه شیطانی است . به این ترتیب چه اتفاق می افتد ؟ اول آنکه هر جامعه هر قدر قوی باشد و ریل کارکرد سیستماتبک نهادها در آن از فروپاشی نظم به سبب آسیب افراد ، جلوگیری کند باز کارکرد نظام با از دست دادن انبوهی از رهبران نظامی و فرماندهان سیاسی و اقتصادی سالم و قوی و پیشران آسیب می بیند ، دوم آن که اگر جایگزین نیروهای انقلابی ، نیروهای جوان و پیشتاز انقلابی نشوند و افراد محافظه کار و غربگرا و نولیبرالیسم خاضع برابر غرب و ترسزده به قدرت برسند این خود گونه ای رژیم چنج است . و البته ایجاد تفرقه و دشمنی و بد بینی و گسست اقشار ملت نسبت به یکدیگر خود یک پیروزی برای شیطان اغواگر است و از طرف دیگر سکوت و اجازه دادن به غربگرایان که شالوده قدرت و مقاومت و روحیه استقامت علیه ظلم و کفر محارب و بردگی را فرو بریزند و میراث ۴۷ سال تلاش برای استقلال و آزادی و سروری و پیشرفت و عدالت خواهی و نفی سلطه پذیری بباد رود و نیروهای نظامی و سیاسی و اقتصادی و فرهنگی سازشگر ، مهار امور را بدست گیرند ، این خود یک رژیم چنج از جنس جانشینی سادات بجای ناصر و خروشچف و یلتسین بجای برژنف و امپراطور بناپارت بجای جمهوری انقلابی و شیائو پینگ به جای مائو پینوشه بجای سالوادور آلنده خواهد بود .
☆☆☆☆
اما امروز بزرگترین حماقت آمریکا و غرب و بدتر از همه ترامپ و تیمش ، عدم شناخت ایران و مردم ایران و روحانیت ایران است . البته آمریکا می پندارد از روحانیون غربگرا به عنوان یک کاتالیزور می تواند برای جانشین کردن نوکرانش سود ببرد و هرچه جنگ داخلی وسیع تر و تجزیه طلبی و برادر کشی آشوبزاتر باشد موفقیت آمریکا در تضعیف ایران موفق تر خواهد بود .
خوب آمریکا چه چیز را نمی فهم و به سبب کفر قادر هم نیست دریابد ؟ بسادگی ایمان مردم ونصرت الهی و یاری واقعی امام معصوم عج و مدد های فرشتگان و اولیای خدا به جمهوری اسلامی است . تا جایی که مکر و تدبیر خدا آنان را فاج می کند . امام محبوب و بس متقی و خردمند و توانا و انقلابی و متخصص کشورداری و شناخت دشمن جهانی و استوار و مدیر و مدبر و عارف بالله و دارای توکل فراوان و توحید ناب راوترور می کند تا مردم زمینگیر و نومید کند ، اما خون او کاری که در حیات دنیوی دیگر ممکننبود ، تحقق می دهد . اتحاد مردم و تغییر حال و بیداری و عزم و رزمندگی معجزه آسا ، به یاری خدا جانشین یاس و سرگشتگی و احساس افسردگی و پوچی می گردد و شهادت به آرزوی میلیونها ایرانی بدل می گردد . ترامپ فاسد هرگز نمی تواند این پدیده ها را فهم کند او در دوزخ است و خبر از احوال بهشت ندارد . اما خدا کارش را می کند .
حتی به قدرت الهی افراد غربگرا ناگهان در برابر فرعونیت به قهرمانان استقامت بدل می شوند و دست از افکار پوچ می کشند و اگر نکشند سرنوشت روُسای منفور در خدمت شیطان بزرگ را پیدا می کنند .
☆☆☆☆☆
مردم ایران به سنن الهی ایمان دارند . برای آنان ناممکن است که خدا نصرتش را از اکثریت مردم دریغ کند . مردمی که در میدان دفاع از نوامیس و شرافت و آزادگی و ایستادگی برابر دشمن ابلیسی و توکل به خدا تکلیف شان را ادا کرده اند . برای ملت مومن ایران الطاف الهی هر آن چه است که خدا خیر می داند و آنان از باطن امور بی خبرند و راضی به رضای خدا هستند و این روح شکست ناپذیر است . مومنان مقاوم فقط از خدا و آن که نکند تکلیف شان را انجام ندهند خوف دارند و از شیطان به خدا پناه می برند و ترسی از استکبار و فراعنه ندارند . پس با وجود بیداری و بلد بودن راه های مکر شیطان و استقامت برابرش و آگاهی کامل به راه های ضد انقلابی و خنثی و سترون و ترسزده و تسلیم طلب ، ذره ای دچار بزدلی و نومیدی نیستند . چون قدرت مطلق در دستان خدای متعال است و فضل خدا به مومنان وعده داده شده و عدل و عذاب او نصیب مجرمان و جنایت کاران خواهد شد . و ان شاء الله قلوب هر مومنی در دست خدا به سوی استقامت و عمل صالح و ایستادگی علیه شیاطین متجاوز متحد خواهد بود و ابلیس و ظالمان کافر را به خاکذلت خواهد نشاند که شیطان هرگز دسترسی به بندگان خالص خدا ندارد .
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد