در دیداری تدارکاتی رقم خورد؛

شکست تیم ملی فوتبال ایران برابر نیجریه

ملی پوشان فوتبال ایران نتیجه دیدار تدارکاتی برابر نیجریه را با شکست پشت سر گذاشتند. در این دیدار سرمربی‌تیم ملی‌سعی‌کرد به تعداد زیادی از بازیکنان فرصت حضور در میدان را بدهد.
ملی پوشان فوتبال ایران نتیجه دیدار تدارکاتی برابر نیجریه را با شکست پشت سر گذاشتند. در این دیدار سرمربی‌تیم ملی‌سعی‌کرد به تعداد زیادی از بازیکنان فرصت حضور در میدان را بدهد.
کد خبر: ۱۵۴۷۱۱۰

به گزارش جام جم آنلاین، تیم ملی فوتبال ایران که خود را برای حضور در جام جهانی آماده می‌کند از ساعت ۱۶ امروز جمعه در نخستین بازی خود در تورنمنت چهار جانبه در فیفادی فروردین‌ماه به مصاف تیم ملی نیجریه رفت که این بازی با پیروزی ۲ بر یک عقاب های سبز قاره آفریقا همراه بود. موزس سیمون (۶) و آکومو آدامز (۵۱) برای نیجریه و مهدی طارمی (۶۷) برای ایران گلزنی کردند.

ترکیب ایران:

علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی‌زادگان (۴۶- رامین رضائیان) ، شجاع خلیل‌زاده، علی نعمتی، آریا یوسفی(۴۶- صالح حردانی)، میلاد محمدی(۴۶- احسان حاج‌صفی)، محمد قربانی (۶۳- شهریار مغانلو)محمد محبی (۶۳- مهدی قایدی)، سامان قدوس(۸۸- امیرحسین حسین‌زاده ) علی قلی‌زاده(۴۶- علیرضا جهانبخش)، محمد محبی و مهدی طارمی.

ترکیب نیجریه:

مادوکا اوکویه، برایت اوسایی-ساموئل، ویلفرد اندیدی، ایگوه اوگبو (۵۷- چیبویکه نواوو)، سمی آجایی (۴۶- امانوئل فرناندز)، آدمولا لوکمن، ساموئل چوکوئزه، برونو اونیمائچی، موزس سیمون، الکس ایووبی، آکور آدامز.

تیم ملی نیجریه نخستین حمله خود را روی دروازه تیم ملی ایران در دقیقه ۶ انجام داد. پاس بلند مدافعان سبزپوش نیجریه به موزس سیمون رسید که در ادامه سرتوپ او به حسین کنعانی زادگان و شوت زمینی این بازیکن به گوشه دروازه و دور از دستان بیرانوند رفت و تبدیل به گل نخست بازی شد.

پس از این گل تیم ملی ایران وقتی دید نیجریه چندان تصمیمی برای حمله های پر دامنه روی دروازه بیرانوند ندارد شجاعت حمله کردن پیدا کرد. شاگردان امیر قلعه نویی مهم ترین خطر خود را در دقیقه ۱۷ روی سانتر قطری سامان قدوس که به میلاد محمدی در دقیقه ۱۷ رسید خلق کردند. نفوذ محمدی به وفاع نیجریه و پاس رو به عقب او موقعیت گلزنی را ور اختیار آریا یوسفی قرار داد اما این بازیکن نتوانست ضربه نهایی را بزند تا گل تساوی یه ثمر برسد.

در ادامه ارسال سامان قدوس در دقیقه ۳۱ از سمت چپ زمین و روی ضربه ایستگاهی به محوطه جریمه، با ضربه پشت سر حسین کنعانی‌زادگان به بیرون رفت.

۴۵ دقیقه دوم در حالی ادامه پیدا کرد که نیجریه باز هم روی نخستین موقعیت خود در نیمه دوم به دومین گل رسید. آدامز پس از نفوذ به عمق دفاع ایران توانست توپ را به زیبایی از بین دستان بیرانوند راهی تور دروزاه کند و گل دوم نیجریه را بزند.

پس از این گل قلعه‌نویی تصمیم به تعویض های تهاجمی گرفت تا بالاخره یکی از گل های خورده روی کرنر رضائیان به مغانلو برسد و توپ برگشتی ناشی از ضربه سر او که به تیر دروازه برخورد کرد زیر پای طارمی قرار بگیرد و او یکی از گل ها را حبران کند.

پس از این گل ایران سعی کرد بازی را به تساوی بکشد اما نیجریه ای‌ها به خوبی بازی را کنترل گردند تا این دیدار با برد دو بر یک عقاب های آفریقا به پایان برسد.

دومین بازی تیم ملی ایران یازدهم فروردین ماه مقابل کاستاریکا در تورنمنت چهارجانبه به میزبانی آنتالیای ترکیه برگزار خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها