به گزارش جام جم آنلاین، روابط عمومی سپاه اعلام کرد: ️رزمندگان دلیر سپاه پاسداران در «موج سی و یکم» عملیات وعده صادق 4 و در نخستین گام عملیاتی _ تهاجمی خود در دوره فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیتالله سیدمجتبی خامنه ای با رمز «لبیک یا خامنه ای»، اهداف نظامی متجاوزان آمریکایی و صهیونیستی را در منطقه و سرزمینهای اشغالی با موشکهای فوق سنگین به آتش کشیدند.
️دلاوران هوافضای سپاه پاسداران با شلیک موشکهای «قدر، خرمشهر و خیبرشکن» 5 پایگاه راهبردی آمریکا در منطقه بویژه ناوگان پنجم نیروی دریایی ارتش آمریکا و پایگاههای نظامی رژیمصهیونیستی در مناطق «تل آویو و حیفا» را به زیر ضرب مستحکم خود درآوردند.
️نیروی دریایی مقتدر و آماده سپاه پاسداران نیز در یک عملیات تهاجمی «پایگاه بالگردی العدیری» آمریکا را با انواع پهپادهای انهدامی و موشک های کروز در هم کوبیدند.
️فرماندهی توانمند هوافضای سپاه پاسداران از قلب میدان خطاب به ملت ایران اعلام داشتند که «به پاس ایستادگی و ولایتمداری شما ملت بزرگ، میدان با صلابت، پیشتاز ضربه بر دشمن است. تهاجم بر دشمن لحظه ای قطع نخواهد شد. پشتیبان ولایت فقیه باشیم تا دشمن را پشیمان و نابود سازیم.»
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد