
به گزارش جام جم آنلاین، سارا حکمی افزود: این بارشها با شدت و ضعف در نقاط مختلف استان خراسان رضوی به طور متناوب تا روز جمعه ادامه دارد و در نقاط سردسیر به صورت برف رخ خواهد داد.
وی اظهار کرد: طبق گزارش رسیده از ۱۶ ایستگاه سنجش بارندگی، در ۲۴ ساعت گذشته بیشترین حجم بارندگی از شهرستان درگز به میزان ۶ میلیمتر گزارش شده است.
کارشناس پیشبینی هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: میزان بارندگی در ایستگاه فرودگاهی مشهد نیز ۶ دهم میلیمتر ثبت شده است.
حکمی بیان کرد: همچنین سرعت وزش باد از امروز (چهارشنبه) تا روز جمعه در نواحی بادخیز خراسان رضوی افزایش مییابد که همراه با گرد و غبار خواهد بود.
وی با بیان اینکه از روز جمعه روند افزایشی دما در خراسان رضوی آغاز میشود، گفت: همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته قوچان با کمینه دمای منفی یک سردترین و بردسکن با دمای ۲۲ درجه گرمترین نقاط استان بودهاند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با جام جم آنلاین
«جامجم» در گفتوگو با معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی بررسی کرد