قتل در پاتوق معتادان به خاطر فندک

مرد معتاد که در پاتوق معتادان به خاطر یک فندک مرتکب قتل شده بود، برای دومین بار به قصاص محکوم شد.
مرد معتاد که در پاتوق معتادان به خاطر یک فندک مرتکب قتل شده بود، برای دومین بار به قصاص محکوم شد.
کد خبر: ۱۵۳۸۶۱۹
 
به گزارش خبرنگار جام‌جم،رسیدگی به این پرونده از تیر ماه سال ۱۴۰۲ و با گزارش کشف جسد مردی در پاتوق معتادان در پاکدشت آغاز شد. تیم جنایی با حضور در محل با جسد مرد جوانی روبه‌رو شدند که با ضربه چاقو به قتل رسیده بود. به نظر می‌رسید قتل شب قبل رخ داده و صبح وقتی معتادان به آنجا آمدند، جسد را پیدا کرده بودند. پیکر مقتول برای تشخیص علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد و تیمی از کارآگاهان تحقیقات برای دستگیری او را آغاز کردند. در نخستین گام چند کارتن‌خواب در محل دستگیر شده و در تحقیقات مردی به نام صابر را به‌عنوان قاتل معرفی کردند. یکی از آنها گفت: مقتول میثم نام داشت و گاهی شب‌ها برای خرید و مصرف مواد به اینجا می‌آمد. شب حادثه با صابر درگیر شده و دنبال او راه افتاده بود. فکر می‌کنم صابر مرتکب قتل شده باشد. با کشف این سرنخ، مرد معتاد تحت تعقیب قرار گرفت و چند روز بعد دستگیر شد. او در بازجویی به قتل اعتراف کرد و پرونده برای محاکمه به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. متهم چندی قبل در شعبه دهم محاکمه شد و اولیای‌دم برای او درخواست قصاص کردند. 
متهم هم ادعا کرد بر سر یک فندک با مقتول درگیر شده و او را ناخواسته کشته است. قضات او را به قصاص محکوم کرده که با اعتراض به این رأی پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شد. قضات دیوان عالی کشور رأی را نقص کرده و پرونده برای محاکمه دوباره به دادگاه بازگشت. در این جلسه که هفته گذشته برگزار شد، اولیای‌دم دوباره درخواست قصاص را مطرح کردند. متهم هم در دفاعیاتش گفت: شب حادثه بی‌حوصله بودم و برای مصرف مواد به پاتوق رفتم. بعد از مصرف مواد قصد ترک آنجا را داشتم که میثم سد راهم شد و فندک خواست. به او گفتم فندک ندارم اما دنبالم راه افتاده بود و با رفتارش من را بیشتر عصبانی می‌کرد. یک دفعه پایپ را به سمتم پرت کرد که من هم چاقو به سمتش انداختم. قصدم کشتن او نبود و چاقو ناخواسته به سینه‌‌اش اصابت کرد. بعد هم از محل رفتم. آن شب قرص هم خورده بودم و حالت عادی نداشتم. 
در ادامه وکیل متهم ادعای اختلال شخصیت متهم و جنونش در زمان قتل را مطرح کرد اما  قضات با توجه به گزارش پزشکی قانونی که جنون متهم را رد کرده بود، او را دوباره به قصاص محکوم کردند.
newsQrCode
برچسب ها: قتل
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها