مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور خبر داد:

ممنوعیت تردد در محور چالوس تا چهارشنبه

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ممنوعیت تردد در محور چالوس در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه خبر داد.
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ممنوعیت تردد در محور چالوس در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه خبر داد.
کد خبر: ۱۵۳۵۰۱۶

به گزارش جام جم آنلاین، ایمان محرابی نیا در گفت‌وگو با ایسنا، آخرین وضعیت جاده‌های کشور را تشریح کرد و گفت: در محورهای شمالی از جمله هزار، فیروزکوه، قزوین- رشت و آزادراه تهران- شمال تردد روان است و مشکل ترافیکی وجود ندارد. همچنین محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

وی افزود: تردد در محور چالوس در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه ۲ دی ماه از ۷ صبح تا ۱۹ به دلیل اجرای عملیات راهداری مسدود است و تردد باید از محورهای جایگزین یعنی هراز و فیروزکوه صورت گیرد.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور تصریح کرد: در سایر محورها از جمله  آزادراه قزوین - کرج - تهران محدوده استاندارد و  بزرگراه ورامین - تهران محدوده قلعه نو ترافیک سنگین گزارش شده است.

وی همچنین درباره محورهای مسدود به دلیل بارندگی نیز گفت: محورهای بندر خمیر - بندر لنگه ، بندر خمیر - بندرعباس، دلگان - زهکلوت و بندر لنگه - پارسیان به دلیل بارندگی مسدود شده‌اند که در سریعترین زمان ممکن باز می‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها