نهمین جشنواره تلویزیونی مستند برگزار می‌شود
با محور «عدالت رسانه‌ای» و نگاه تازه به ایران؛

نهمین جشنواره تلویزیونی مستند برگزار می‌شود

دبیر جشنواره سینماحقیقت به «کافه مستند» می‌آید

اولین قسمت از ویژه‌برنامه برنامه «کافه مستند» که قرار است به نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» بپردازد، امشب ۲۱ آذرماه روی آنتن شبکه افق می‌رود.
اولین قسمت از ویژه‌برنامه برنامه «کافه مستند» که قرار است به نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» بپردازد، امشب ۲۱ آذرماه روی آنتن شبکه افق می‌رود.
کد خبر: ۱۵۳۲۹۹۶
به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی برنامه، اولین قسمت از ویژه‌برنامه «کافه مستند»، به تهیه‌کنندگی مهدی انصاری و سردبیری نگین ریاضی، همزمان با برگزاری نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت»، امشب جمعه ۲۱ آذرماه ساعت ۲۳ از شبکه افق پخش می‌شود. 
 
در نخستین قسمت از این ویژه برنامه که اجرای آن را محسن یزدی برعهده دارد، محمد حمیدی مقدم دبیر نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینما حقیقت» مهمان برنامه است و درباره این دوره از جشنواره توضیحاتی را ارایه خواهد داد. 
 
همچنین سارا طالبیان کارگردان مستند «رویای ناتمام» و «برای کیان»، هادی آفریده کارگردان مستند «ارس رود خروشان»، صادق اسماعیلی کارگردان مستند «آگیرا»، مهدی انصاری کارگردان مستند «عاموها» و مهدی عوض زاده کارگردان مستند «برای دخترم» با حضور در این برنامه درباره آثارشان صحبت می‌کنند.
 
قسمت‌های بعدی این برنامه، شنبه تا سه‌شنبه برابر با ۲۲ تا ۲۵ آذرماه ساعت ۱۸ روی آنتن می‌رود. گفت‌و‌گو با مستندسازان و عوامل آثار، بخش خبر (گزارشی از کارگاه‌ها، اتفاقات ویژه، بخش دانشجویی و بین‌الملل) و آیتم مستند (روایتی متفاوت و مستندگون از جشنواره سینماحقیقت) بخش‌های مختلف این برنامه را تشکیل می‌دهند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها