
به گزارش خبرنگار جامجم آنلاین یزد، دکتر فرحزادی رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان با تأکید بر اهمیت نان در سبد غذایی مردم گفت: نان بین ۴۵ تا ۶۵ درصد انرژی مورد نیاز روزانه افراد را تأمین میکند و در صورتی که نان کامل و سالم مصرف شود، میتواند آثار درمانی قابل توجهی به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به نقش نان سالم در پیشگیری و کنترل دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی، چاقی، مشکلات گوارشی و برخی سرطانهای دستگاه گوارش افزود: شیوهنامه ملی «آرد و نان کامل و سالم» توسط وزارت بهداشت و دستگاههای مرتبط تدوین و ابلاغ شده و چارچوبهای لازم برای ارتقای کیفیت تولید نان در کشور فراهم است.
فرحزادی با بیان اینکه پیش از این نیز برنامه «نان سالم» در استان یزد اجرا میشد، اظهار کرد: دستگاههای عضو شورای آرد و نان سالم، برنامه استانی را تصویب و ابلاغ کردهاند و اکنون دو کارخانه تولید آرد سالم در استان فعال است و چند نانوایی نیز نان کامل را در سطح شهر عرضه میکنند.
وی تأکید کرد دستگاههای اجرایی باید زمینه ایجاد کارخانههای بیشتر و حمایت از نانواییهای عرضهکننده نان سالم را فراهم کنند. او نقش مصرفکنندگان را نیز بسیار مهم دانست و گفت: مردم برای انتخاب نوع نان مصرفی باید حساسیت بیشتری داشته باشند تا روند ارتقای کیفیت تولید در استان هموار شود.
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان با اشاره به مزایای تغذیهای نان کامل توضیح داد: نان کامل به دلیل وجود سبوس فراوان سرشار از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است و نقش مؤثری در کاهش چربی و قند خون، کنترل وزن و پیشگیری از بیماریها ایفا میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
روزنامه «جامجم» در گفتوگو با عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم