تاثیر 20 درصدی معدل لیسانس در آزمون کارشناسی ارشد

ایسنا: رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: در آزمون کارشناسی ارشد سال 87 مقرر شده است که 20 درصد معدل کارشناسی تراز و سپس اعمال شود.
کد خبر: ۱۵۳۱۲۵

پورعباس در نشست فوق العاده روسای دانشگاه های سراسر کشور با ارائه گزارشی از فعالیت های سازمان سنجش و آزمون سراسری گفت: آزمون سراسری سال گذشته ، سیاست بومی گزینی را در پیش گرفت.
وی افزود: تاثیر 15 درصدی معدل برای دیپلمه های سال 85 نیز از دیگر اقدامات انجام گرفته در آزمون سراسری به شمار می رود. وی با اشاره به الکترونیکی کردن ثبت نام ، انتخاب رشته و اعلام نتایج آزمون ها گفت: از مهمترین اهداف این اقدام ، بهره گیری از تکنولوژی های نوین ، ارائه سریع و دقیق اطلاعات به داوطلبان ، کاهش هزینه های زمان و مسافرت درون و برون شهری داوطلبان و همچنین گسترش فرهنگ استفاده از سیستم های الکترونیکی و اینترنتی است . در این راستا سال گذشته به حدود 7 میلیون نفر سرویس اینترنتی ارائه شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها