تفکر بسيجي عامل موفقيت در مأموريت‌هاست

فرمانده انتظامي استان عنوان کرد: در انتظامي استان بالاترين سطح تعامل را با سپاه و بسيج داشته‌ايم و نقش حمايتي آنان در مأموريت‌ها همواره تعيين‌کننده بوده است.
فرمانده انتظامي استان عنوان کرد: در انتظامي استان بالاترين سطح تعامل را با سپاه و بسيج داشته‌ايم و نقش حمايتي آنان در مأموريت‌ها همواره تعيين‌کننده بوده است.
کد خبر: ۱۵۳۰۰۳۵
جام جم قزوین - سردار محمدقاسم طرهاني فرمانده انتظامي استان در ديدار با سردار "رستمعلي رفيعي‌آتاني" فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوين، با تسليت ايام فاطميه و قدرداني از حضور فرماندهان سپاه و بسيج، گزارشي از وضعيت امنيتي استان و نقش انتظامي در اين امنيت‌آفريني ارائه کرد و اظهار داشت:ما به‌عنوان سربازان فرمانده معظم کل قوا وظيفه داريم با نهايت احترام و خدمتگزاري در کنار سپاه، بسيج و ساير نيروهاي مسلح انجام وظيفه کنيم.
وي با بيان اينکه همه ما در در نيروهاي مسلح در وهله نخست بسيجي هستيم و افتخار ما بسيجي بودن است افزود: در انتظامي استان بالاترين سطح تعامل را با سپاه و بسيج داشته‌ايم و نقش حمايتي آنان در مأموريت‌ها همواره تعيين‌کننده بوده است.
 فرمانده انتظامي استان خاطرنشان کرد: در بسياري از مأموريت‌ها پشتوانه ما بسيج و سپاه هستند، ما همواره خود را ياران روزهاي سخت مي‌دانيم و اين همراهي موجب تقويت روحيه و موفقيت مأموريت‌ها شده است. 
سردار طرهاني با اشاره به مسئوليت مشترک نيروهاي مسلح تأکيد کرد: در امنيت استان و کشور، سپاه، بسيج، ارتش و نيروهاي انتظامي هيچ تفاوتي با يکديگر ندارند و بايد با هماهنگي کامل از آبروي نظام پاسداري کنيم.
وي با تمجيد از عملکرد بسيج در دوران دفاع مقدس، حوادث غيرمترقبه و خدمات اجتماعي گفت: در جريان سيل لرستان، حضور نيروهاي بسيج و سپاه قزوين نمونه‌اي برجسته از خدمات صادقانه بود. صلابت و خدمت خالصانه موجب شده مردم به بسيج اعتماد کامل داشته باشند. 
سردار طرهاني با اشاره به الگوي برجسته شهيد حاج قاسم سليماني تصريح کرد: سردار سليماني نمونه کامل بسيجي واقعي بود؛ کسي که کار را براي خدا و بي‌نياز از ديده شدن انجام مي‌داد. همان اخلاص سبب شد که ميليون‌ها نفر در مراسم تشييع ايشان حضور پيدا کنند. 
فرمانده انتظامي استان با بيان اينکه «تفکر بسيجي» عامل موفقيت در مأموريت‌هاست، افزود: هرجا روحيه و اقدام بسيجي حاکم باشد، کارها با دقت، سرعت و زيبايي پيش مي‌رود. در نيروي انتظامي وظيفه داريم هم مقتدر باشيم و هم خادم مردم،هيچ‌کس حق ندارد با مردم بي‌احترامي کند، اما در مقابل با اراذل و اوباش بايد قاطع، بازدارنده و حتي در موارد ضروري با به‌کارگيري سلاح برخورد شود. 
سردار طرهاني با تشريح اقدامات انتظامي استان گفت: مردم بايد احساس کنند پليس بيدار است و حضور گسترده گشت‌هاي انتظامي در سطح شهر، به‌ويژه در هنگام نماز صبح سبب افزايش محسوس امنيت شده است. مأموريت‌ها را به‌گونه‌اي برنامه‌ريزي کرده‌ايم که کمترين تأخير رخ دهد. 
سردار طرهاني در ادامه با اشاره به برنامه‌هاي اجتماعي و فرهنگي افزود: در حوزه معيشت مردم، تلاش مي‌کنيم برخوردهاي انتظامي به شکلي انجام شود که آسيب اقتصادي به مردم وارد نشود. در بسياري از موارد، تذکر به‌جاي برخورد قهري مشکلات را حل مي‌کند. در موضوع کسب‌وکارها نيز تأکيد کرده‌ايم موارد جزئي که با تذکر برطرف مي‌شود منجر به پلمب نشود. 
وي با بيان اينکه «مساجد محور امنيت و برکت محلات هستند» گفت: با همکاري بسيج و سپاه، ساختار "محله‌محور" را تقويت مي‌کنيم تا امام جماعت، معتمدان محلي و نيروهاي انتظامي مسائل مردم را سريع‌تر پيگيري کنند. طرح‌هاي اجرايي در محله‌هايي مانند هادي‌آباد و ملاصدرا در همين راستاست.
سردار طرهاني در پايان با تبريک هفته بسيج گفت: سپاه، بسيج و نيروي انتظامي سه نام هستند اما يک هدف دارند. ما خود را موظف به خدمت صادقانه براي رضاي خدا و مردم مي‌دانيم و اميدواريم با تداوم هم‌افزايي بتوانيم امنيت پايدار و رضايتمندي بيش از پيش مردم را فراهم کنيم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها