هفدهمین جشنواره فرهنگ اقوام از ۲۵ آذر صحنه نمایش تنوع فرهنگی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان گفت: هفدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام ایران‌زمین از ۲۵ تا ۲۸ آذر در محل دائمی نمایشگاه‌های استان برگزار می‌شود و این دوره با حضور گسترده استان‌ها، سفیران آسیایی، گروه‌های هنری و بخش‌های متنوع معرفی ظرفیت‌های گردشگری، نسبت به سال‌های گذشته با گستره بیشتری برگزار خواهد شد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان گفت: هفدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام ایران‌زمین از ۲۵ تا ۲۸ آذر در محل دائمی نمایشگاه‌های استان برگزار می‌شود و این دوره با حضور گسترده استان‌ها، سفیران آسیایی، گروه‌های هنری و بخش‌های متنوع معرفی ظرفیت‌های گردشگری، نسبت به سال‌های گذشته با گستره بیشتری برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۱۵۲۸۷۶۰
نویسنده شبیر دائمی

فریدون فعالی امروز سه‌شنبه 27آبان‌ماه 1404 با اشاره به جزئیات برگزاری هفدهمین جشنواره فرهنگ اقوام ایران‌زمین گفت: این رویداد با حضور نمایندگان ۳۱ استان، اقوام مختلف گلستان و سفیران ۱۲ کشور آسیایی در گلستان برگزار می‌شود و یکی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی کشور در سال جاری خواهد بود.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با اشاره به بخش نمایشگاهی جشنواره بیان کرد: در این دوره ۱۶۰ غرفه صنایع‌دستی از استان‌های مختلف و گلستان برای معرفی آثار هنرمندان و فروش محصولات برپا می‌شود. همچنین ۱۰ غرفه خارجی از ۹ کشور آسیایی شامل قزاقستان، ازبکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ترکیه، پاکستان، افغانستان، عراق و هند در این جشنواره حضور دارند.
او با اشاره به گستره برگزاری رویداد در سطح استان گفت: جشنواره امسال علاوه بر گرگان، به‌صورت هم‌زمان در شهرستان‌های گنبدکاووس، کردکوی، علی‌آبادکتول، بندرگز و قرق نیز برگزار می‌شود تا جشنواره‌ای فراگیر در کل استان شکل گیرد.
فعالی درباره بخش‌های نمایشی و آیینی جشنواره توضیح داد: ۱۸ گروه موسیقی آیینی در سالن اصلی و ۲۵ گروه بومی و محلی در محوطه بیرونی اجرای برنامه خواهند داشت. همچنین ۲۰ چادر عشایری برای نمایش سبک زندگی، آیین‌ها و آداب‌ورسوم اقوام مختلف ایران برپا می‌شود.
او افزود: در ورودی نمایشگاه، کوچه خوراک ایرانی و بخش سوغات اقوام طراحی‌شده تا بازدیدکنندگان با تنوع خوراکی‌ها و محصولات فرهنگی استان‌های مختلف کشور آشنا شوند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان خاطرنشان کرد: در این دوره، پنل‌های تخصصی در سه حوزه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری برگزار می‌شود و «همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان گلستان» نیز در حاشیه جشنواره میزبان فعالان اقتصادی و علاقه‌مندان خواهد بود.
او همچنین از ایجاد ده سازه روستایی از نقاط مختلف گلستان برای نمایش آداب‌ورسوم، آیین‌ها و سبک زندگی روستایی استان خبر داد و افزود: این سازه‌ها در محوطه نمایشگاهی برای معرفی ظرفیت‌های بومی گلستان برپا می‌شود.
فعالی درباره برنامه‌های رسانه‌ای جشنواره گفت: تور گلستان‌شناسی برای شبکه‌های داخلی و خارجی تلویزیونی اجرا خواهد شد و فعالان ملی حوزه سفر، رسانه و تأثیرگذاران گردشگری نیز در این دوره حضور دارند تا ظرفیت‌های گردشگری استان را به مخاطبان ملی و بین‌المللی معرفی کنند.
او در پایان بیان کرد: معرفی دیوار بزرگ گرگان به‌عنوان پرونده پیشنهادی ثبت جهانی و معرفی جزیره آشوراده به‌عنوان قطب گردشگری شمال کشور از محورهای مهم این جشنواره است و تلاش داریم از فرصت حضور گسترده میهمانان برای معرفی گلستان به‌عنوان «نگارستان ایران» بهره‌برداری کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها