دیدار فدرر و نادال در نیمه نهایی مسترز کاپ شانگهای
راجر فدرر ، تنیسور سوئیسی ، سید یک جهان ،رافائل نادال ، تنیسور اسپانیایی ، سید 2 جهان ،دیوید فرر ، تنیسور اسپانیایی ، سید 6 جهان و اندی رادیک ، تنیسور آمریکایی
کد خبر: ۱۵۲۷۰۹
، سید 5 جهان در پایان دیدارهای سومین روز رقابت های 2 گروه طلایی و قرمز در مسترز کاپ تنیس مردان شانگهای که در روزهای پنجشنبه 15 و جمعه 16 نوامبر برگزار شدند به مرحله نیمه نهایی این تورنمنت 4.45 میلیون دلاری صعود کردند.
در مرحله نیمه نهایی مسترز کاپ شانگهای فدرر با نادال و فرر با رادیک دیدار می کنند تا 2 فینالیست این مسترز مشخص شوند.
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، روز پنجشنبه رافائل نادال ، تنیسور اسپانیایی ، سید 2 جهان در سومین روز رقابت های گروه طلایی مسترز کاپ تنیس مردان شانگهای در 2 ست پیاپی و با نتایج 4-6 و 4-6 در برابر نوواک جوکوویچ ، تنیسور صرب ، سید 3 جهان پیروز شد که با 2 شکست قبلی در این رقابت ها هیچ شانسی برای صعود به مرحله نیمه نهایی نداشت.
دیوید فرر ، تنیسور اسپانیایی ، سید 6 جهان که با 2 پیروزی از قبل صعودش از گروه طلایی به مرحله نیمه نهایی مسجل شده بود ریشار گاسکه ، تنیسور فرانسوی ، سید 8 جهان را در 2 ست متوالی وبا نتایج 1-6 و 1-6 درهم شکست. فرر تنها تنیسور حاضر در این رقابت ها است که با کسب 3 پیروزی قاطعانه به مرحله نیمه نهایی مسترز کاپ تنیس مردان شانگهای صعود کرد.
روز جمعه راجر فدرر ، تنیسور سوئیسی ، سید یک جهان در سومین روز رقابت های گروه قرمز مسترز کاپ تنیس مردان شانگهای اندی رادیک ، تنیسور آمریکایی ، سید 5 جهان که با کسب 2 پیروزی صعودش از این گروه مسجل شده بود را در 2 ست پیاپی و با نتایج 4-6 و 2-6 شکست داد تا هردو تنیسور از این گروه به مرحله نیمه نهایی صعود کنند.
در دیگر دیدار این گروه نیکلای داویدنکو ، تنیسور روس ، سید 4 جهان که با 2 شکست قبلی هیچ شانسی برای صعود از گروهش را نداشت در یک دیدار جوانمردانه فرناندو گونزالس ، تنیسور شیلیایی ، سید 7 جهان که نیم نگاهی برای صعود از گروه قرمز را داشت در 2 ست متوالی و با نتایج 4-6 و 3-6 شکست داد تا اورا نیز از صعود بازدارد.
رقابت های مسترز کاپ تنیس مردان شانگهای در 2 گروه طلایی و قرمز به صورت دوره ای برگزار شد و از هر گروه 2 تنیسور برتر به مرحله نیمه نهایی این تورنمنت 4.45 میلیون دلاری صعود کردند.
در گروه طلایی: رافائل نادال ، تنیسور اسپانیایی ، سید 2 جهان ، نوواک جوکوویچ ، تنیسور صرب ، سید 3 جهان ، دیوید فرر ، تنیسور اسپانیایی ، سید 6 جهان و ریشار گاسکه ، تنیسور فرانسوی ، سید 8 جهان با یکدیگر رقابت داشتند.
در گروه قرمز: راجر فدرر، تنیسور سوئیسی ، سید یک جهان ، نیکلای داویدنکو ، تنیسور روس ، سید 4 جهان ، اندی رادیک ، تنیسور آمریکایی ، سید 5 جهان و فرناندو گونزالس ، تنیسور شیلیایی ، سید 7 جهان با یکدیگر دیدار کردند.