دلاوری همچنین درخصوص آرم طرح ترافیک خودروهای تحت پوشش اتحادیه موسسات توریستی و اتومبیل کرایه تهران گفت : حدود 12 هزار خودروی این اتحادیه نیاز به طرح ترافیک دارند تا به شهروندان در محدوده طرح ، خدمات ارائه کنند.
وی اضافه کرد: سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نرخ آرم طرح ترافیک را برای آژانس ها 250 هزار تومان اعلام کرده بود که با پیگیری اتحادیه و همکاری فرمانداری ، وزارت کشور و راهنمایی و رانندگی ، قرار شد با قیمت سال گذشته 100 هزار تومان تحویل شود.
وی با اشاره به این که اختلاف نظرها رفع شده است و آرم طرح ترافیک به قیمت قبلی در اختیار ما قرار خواهد گرفت ، گفت : متاسفانه 8200 خودرو تحت پوشش اتحادیه بدون طرح بوده و به دلیل جریمه شدن قادر به ارائه خدمات در سطح محدوده طرح ترافیک نیستند.
وی خاطرنشان کرد: طی روزهای گذشته سایت سازمان حمل و نقل و ترافیک با تعریف تازه که براساس نرخ جدید عمل می کند، باز شده است و در حال نام نویسی خودروها در سیستم هستیم تا با ارائه طرح ترافیک بتوانیم خدمت رسانی کنیم.
راه اندازی گشت های سیار بازرسی از آژانس ها
یکی از مسوولان اتحادیه موسسات اتومبیل کرایه تهران نیز از راه اندازی واحدهای گشت سیار بازرسی از خودروهای آژانس خبر داد و گفت: از امروز 3 گشت محسوس و 5گشت نامحسوس در سطح شهر تهران به انجام بازرسی از خودروهای آژانس و موسسات اتومبیل کرایه می پردازند.
او گفت: هویت خودروهای آژانس باید در سطح شهر مشخص باشد و همین موضوع یکی از موارد بازرسی از خودروهاست ، ضمن این که این گشت های سیار به شکایات مردم هم رسیدگی خواهند کرد. مدیر روابط عمومی اتحادیه موسسات اتومبیل کرایه تهران تاکید کرد: ماموران اماکن هم در این گشت ها حضور دارند و با واحدهای متخلف درجا برخورد و در صورت لزوم آن واحد پلمب می شود.