جام جم قزوین - احمد دانائی از اتمام عملیات اورهال و تعمیرات دوره‌ای حدود 400 ایستگاه  CGS وTBS‌ و خطوط شبکه گازرسانی در سراسر استان خبر داد و هدف از اجرای این طرح را افزایش پایداری و ایمنی تأسیسات گازرسانی عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین با اعلام این مطلب اظهار داشت: این اقدامات باهدف بهبود و افزایش کارایی و پایداری تأسیسات و خطوط لوله گاز، کاهش احتمال افت فشار و جلوگیری از وقوع حوادث احتمالی انجام می‌شود.

وی افزود: در جریان این عملیات، بخش‌های مختلف تجهیزات، ایستگاه‌ها و تأسیسات گازرسانی در شهرستان‌های قزوین، البرز، بوئین‌زهرا، تاکستان، آبیک و آوج موردبررسی، سرویس و بازسازی قرار گرفته است.

دانائی با تأکید بر ضرورت همکاری سایر دستگاه‌ها در اجرای به‌موقع این طرح، خاطرنشان کرد: هدف اصلی شرکت گاز استان قزوین، تأمین پایدار، ایمن و مستمر گاز طبیعی برای مشترکان با اولویت خانگی است.

وی خاطرنشان کرد: شرکت گاز استان قزوین همواره در تلاش است تا با انجام تعمیرات پیشگیرانه و استفاده از فناوری‌های نوین، استانداردهای ایمنی و کیفیت خدمات را ارتقا دهد.