امریکا در غیاب ایران قهرمان جام جهانی شد

شب گذشته دیدار فینال جام جهانی چوگان به میزبانی ایالات متحده امریکا برگزار و تیم میزبان با نتیجه نزدیک ۱۶ بر ۱۴ تیم آرژانتین را شکست داد و به مقام قهرمانی رسید.
کد خبر: ۱۵۲۲۶۰۶

به گزارش جام جم، پیش از این ناظری رئیس فدراسیون چوگان در گفتگو با رسانه ها ضمن اشاره به کارشکنی فنی انجمن چوگان امریکا با توجه به قدرت تیم ملی چوگان ایران خاطر نشان کرد: تیم ملی چوگان ایران به دلیل عدم صدور روادید برای کل تیم به دلیل مسائل سیاسی بین دو کشور و همچنین مسائل فنی و قدرت بازیکنان ما از حضور در جام جهانی مانژی بازماند.البته با رایزنی های انجام شده و همچنین حضور سیامک ایلخانی زاده در فدراسیون جهانی چوگان توانستیم سهمیه حضور مستقیم در رقابت های جام جهانی چمن که در سال آینده در امارات متحده عربی برگزار می‌شود را بگیریم.

امریکا در غیاب ایران قهرمان جام جهانی شد

وی افزود با آنالیز بازی تیم های شرکت کننده و همچنین بررسی تمرینات تیم ملی چوگان جمهوری اسلامی ایران، در صورت حضور تیم ملی ایران، قطعا روی سکو بودیم ولی متاسفانه به دلایل مختلف این امر محقق نشد.

ناظری با اشاره به اینکه امروز ایران در بین ۶ تیم برتر دنیا قرار دارد و نگاه به این رشته کهن ایرانی باید نسبت به گذشته تغییر کند افزود تلاش ما برای برگزاری منظم لیگ ملی چوگان در داخل کشور و همچنین برنامه ریزی برای انجام اردوی های تدارکاتی خارجی خواهد بود.

رئیس فدراسیون چوگان گفت چوگان یک هویت ملی است و متعلق به همه کسانی است که قلبشان برای ایران می‌تپد.برای رسیدن به اوج رشد و شکوفایی این رشته توسعه زیرساخت ها ،استعدادیابی بازیکنان و تولید و پرورش اسب چوگانی را همزمان باید پیش ببریم.

رقابت های جام جهانی چوگان به میزبانی ایالات متحده امریکا برگزار شد و تیم های آمریکا، آرژانتین و فرانسه مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرصت تاریخی عبور از تحریم

دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح ظرفیت‌های دوران ‌گذار جهانی برای کشورمان پرداخت

فرصت تاریخی عبور از تحریم

نیازمندی ها