آلودگی هوا در هویزه از «بنفش» فراتر رفت

آلودگی هوا در هویزه از «بنفش» فراتر رفت
شاخص کیفیت هوای هویزه امروز به عدد ۵۰۰ رسید و این شهرستان را در وضعیت «قهوه‌ای» و «خطرناک» قرار داد.
کد خبر: ۱۵۱۸۲۴۹

جام جم آنلاین - خوزستان، براساس داده‌های سامانه پایش کیفی هوای کشور، امروز دوشنبه، شهرستان هویزه با ثبت شاخص ۵۰۰ AQI در وضعیت قهوه‌ای و خطرناک قرار گرفت؛ وضعیتی که به‌ندرت در کشور مشاهده می‌شود و نشان‌دهنده آلودگی شدید و تهدید جدی برای سلامت عمومی است.

 

در همین حال، اهواز با شاخص ۲۰۲ در وضعیت بنفش و بسیار ناسالم قرار دارد. شهر‌های دشت آزادگان (۱۷۵)، ماهشهر (۱۵۷)، خرمشهر (۱۵۴) و امیدیه (۱۵۱) نیز در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌ها ثبت شده‌اند. همچنین شوش (۱۳۶)، هندیجان (۱۳۰)، بهبهان و رامهرمز (۱۱۶)، آبادان (۱۱۱) و اندیمشک (۱۰۷) در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارند.

 

در مقابل، شهر‌های آغاجاری، اندیکا، ایذه، باغملک، دزفول، شادگان، گتوند، لالی، ملاثانی و هفتکل در وضعیت قابل قبول قرار گرفته‌اند و دهدز تنها شهری است که امروز هوای پاک دارد.

 

کارشناسان محیط زیست هشدار داده‌اند که افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید از فعالیت‌های سنگین یا طولانی در فضای باز خودداری کنند. سایر افراد نیز توصیه شده فعالیت‌های بیرونی خود را کاهش دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها