مدیرکل صمت استان البرز تاکید کرد:

تداوم حمایت از صنایع البرز علیرغم محدودیت‌ها

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز از ادامه روند حمایت از واحد‌های صنعتی و صنفی-تولیدی استان، علیرغم تمامی محدودیت‌ها و چالش‌ها، خبر داد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز از ادامه روند حمایت از واحد‌های صنعتی و صنفی-تولیدی استان، علیرغم تمامی محدودیت‌ها و چالش‌ها، خبر داد.
کد خبر: ۱۵۱۱۸۱۹

به گزارش جام جم البرز، محمد انصاری در حاشیه سی‌وهفتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت: در این نشست، مشکلات شش واحد صنعتی و صنفی-تولیدی استان بررسی شد و با اتخاذ مصوبات حمایتی، شرایط پایداری و ادامه فعالیت این واحد‌ها فراهم شد.

وی با بیان اینکه حمایت از تولید و حفظ اشتغال از اولویت‌های اصلی اداره کل صمت استان البرز است، افزود: با وجود تمامی مشکلات و محدودیت‌ها، تلاش می‌کنیم با هم‌افزایی میان دستگاه‌های مرتبط، مسیر تولید و فعالیت صنایع را هموار کنیم.

مدیرکل صمت استان البرز همچنین تأکید کرد:ادامه روند پشتیبانی از واحد‌های صنعتی و صنفی با جدیت دنبال می‌شود و این مهم به‌عنوان یک راهبرد محوری در دستور کار قرار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها