نجات جوان محکوم به زندان در پرونده قتل غیرعمد؛ جلوه‌ای از کرامت حسینی در انگوت مغان

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از معاونت حل اختلاف دادگستری کل استان اردبیل، با استعانت از پروردگار متعال و با تلاش وافر اعضای شورای حل اختلاف شعبه اول شهرستان انگوت و در قالب پویش به عشق امام حسین (ع) می بخشم پرونده‌ای پیچیده و حساس در خصوص قتل غیر عمد که حدود یک سال پیش در روستای اللهیارلو اتفاق افتاده بود، با موفقیت به صلح و سازش رسید.
کد خبر: ۱۵۱۰۲۲۲

حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین علوی معاون قضایی رییس کل دادگستری استان گفت: این پرونده به دلیل حکم محکومیت متشاکی به هفت ماه زندان در شعبه اجرای احکام به مرحله حساسی رسیده بود. اما با همت و پیگیری اعضای شورای حل اختلاف، مذاکرات صمیمانه‌ای با اولیای دم در منزل آن‌ها صورت گرفت. اعضای شورا با ایجاد فضای گفتگوی دوستانه و دلجویی از خانواده آسیب‌دیده، رضایت اولیای دم را جلب کردند و آنان با گذشت خود تنها به عشق امام حسین (ع) باعث رهایی این جوان از دام زندان شدند.

رییس حل اختلاف استان افزود: این اقدام نه تنها موجب خوشحالی و شادابی خانواده‌های طرفین شد، بلکه نشان‌دهنده قدرت صلح و محبت در حل مشکلات و دعاوی است. اعضای شورای حل اختلاف و صلح یاران همچنان به تلاش خود برای برقراری عدالت و کاهش تنش‌ها در جامعه ادامه خواهند داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها