جنایت، آبان ماه سال ۱۳۹۹ در باغی دراستان هرمزگان رخ داد که در آن یک باغدار با کارگرش مشغول کار بود. قرار بود همکاری بین آن دو به روزهای خوبی منتهی شود، اما ناگهان همه چیز رنگ خون به خود گرفت. باغدار حدود ۵۵ ساله و کارگر جوان ۳۵ سالهاش هر دو اهل کرمان بودند، اما تقدیرشان در هرمزگان رقم خورده بود.
الهام پوردهقانی، معاون دادستان مرکز استان هرمزگان درباره این پرونده به خبرنگار جامجم گفت: «روز حادثه این کارگر کارت بانکی صاحبکارش را گرفت تا خرید کند و باغدار نیز تصور میکرد کارگرش طبق خواسته او عمل خواهد کرد. کارگر کارت بانکی را گرفت و خریدها را انجام داد، اما چند خرید دیگر هم انجام داد که همین مسأله باعث بروز اختلافات شدید میان باغدار و کارگرش شد. به کارگرش گفت که چرا برخلاف میل او عمل کرده و بدون اجازه چند خرید دیگر هم انجام داده است. اختلافات میان آن دو تا جایی بالا گرفت که کارگر به شدت عصبانی شد و با چوب به سر باغدار ضربه زد. شدت ضربه به حدی بود که باعث شد او در اثر ضربه مغزی به کما برود و در نهایت جان خود را از دست بدهد. کارگر قاتل دستگیر شد و پس از اعتراف به قتل و محاکمه در دادگاه به قصاص محکوم شد. خانواده مقتول در حالی درخواست قصاص داشتند که یکی از پسران مقتول با این مسأله به شدت مخالف بود.»
او ادامه میدهد:« تلاشهای اولیه موثر واقع نشد و محکوم به قصاص همراه خانواده مقتول در محوطه حضور یافتند تا حکم اجرا شود. در همان شرایط اما یکی از پسران مقتول همچنان مخالف اجرای حکم بود و میگفت من نیز یکی از وراث پدر مرحومم هستم و با قصاص موافق نیستم و نمیخواهم علاوه بر پدرم، جان انسان دیگری را نیز بگیرم. ما به آنها مهلت دادیم و گفتیم اگر ظرف دو سه ماه آینده مصالحه کردید که پرونده فیصله پیدا میکند، در غیر این صورت برای اجرای حکم آماده شوید. بنده و صلحیار ویژه نیز تلاشهایمان را انجام دادیم که خدا را شکر نتیجه داد و کل خانواده رضایت دادند. این فرد هم اکنون از لحاظ جنبه عمومی جرم در زندان است تا میزان محکومیت او تعیین تکلیف شود. بر اساس ماده ۶۱۲ قانون مجازات اسلامی، پس از اعلام رضایت، قاضی اجرای حکم، برگه رضایت را همراه پرونده به دادگاه صادرکننده حکم قطعی ارسال میکند. جنبه عمومی جرم بین سه تا ۱۰ سال است. بر همین اساس قاضی دادگاه صادرکننده حکم اصلی بر اساس محتویات پرونده تعیین میکند که این فرد به لحاظ عمومی چند سال دیگر باید در زندان بماند. محکوم به قصاص پنج سال در زندان بوده و حالا قاضی پرونده باید تصمیم بگیرد که از سه تا ۱۰ سال، چه مدت دیگر باید در زندان حضور داشته باشد.»