مدیرکل راهداری کهگیلویه و بویراحمد؛

آغاز عملیات اجرایی محور عدور_گردنه لرکش در مارگون

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملیات اجرایی پروژه ایمن‌سازی و روکش آسفالت محور عدور - گردنه لرکش در شهرستان مارگون با اعتباری بیش از ۱۹۳ میلیارد ریال آغاز شد.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملیات اجرایی پروژه ایمن‌سازی و روکش آسفالت محور عدور - گردنه لرکش در شهرستان مارگون با اعتباری بیش از ۱۹۳ میلیارد ریال آغاز شد.
کد خبر: ۱۵۰۹۶۱۹

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از فارس، حمیدرضا پیمانجو، مدیرکل راهداری کهگیلویه و بویراحمد، عصر امروز ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ در بازدید مسئولان از پروژه ایمن‌سازی و روکش آسفالت محور عدور - گردنه لرکش گفت: عملیات اجرایی پروژه ایمن‌سازی و روکش آسفالت محور عدور - گردنه لرکش (قارون) در منطقه سیلاب و کلوار شهرستان مارگون آغاز شد.

وی افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۹۳ میلیارد و ۳۲۸ میلیون و ۵۶۹ هزار ریال از محل اعتبارات ملی - سایر و باهدف افزایش ایمنی تردد، ارتقای سطح سرویس راه و کاهش خطرپذیری این محور کوهستانی اجرایی شده است.

پیمانجو عنوان کرد: پروژه مذکور در تاریخ ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ با شرکت پیمانکاری هیرداد درخش فرهود منعقد شده و مدت پیمان اجرای آن ۱۲ ماه پیش‌بینی شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد در پایان تأکید کرد: این پروژه نقش مهمی در بهبود دسترسی مردم منطقه سیلاب و کلوار شهرستان مارگون، تسهیل در تردد و ارتقای سطح ایمنی محور‌های کوهستانی استان خواهد داشت.

در آیین آغاز عملیات اجرایی این پروژه، بهرامی نماینده مردم شریف شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، شهامت معاون عمرانی استانداری، پیمانجو مدیرکل راهداری استان، باغبان فرماندار مارگون، محمدی معاون فنی و نظارت راه روستایی و جمعی از مسئولان استانی و محلی حضور داشتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها