ذخایر خون در مازندران کاهش یافته است

مدیرکل انتقال خون مازندران با اشاره به کاهش ذخایر خون در استان خواستار مشارکت و همراهی مردم در اهدای خون شد.
کد خبر: ۱۵۰۸۱۰۳

 به گزارش جام جم آنلاین مازندران ،عبدالله محمدی صبح چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به نیاز مداوم و مستمر بیماران و مراکز درمانی استان به خون و فرآورده‌های خونی لازم است مردم نوع دوست استان با شرکت در امر انسان‌دوستانه اهدای خون، نجات بخش زندگی بیماران باشند.

محمدی فیروزجایی افزود: باتوجه به حضور مسافران و نیاز بیماران تالاسمی ذخایر خون در استان کاهش یافته است.

وی با اشاره به فعالیت پایگاه‌های انتقال خون در استان افزود: پایگاه‌های شهرستان‌های ساری، بابل و آمل در دو شیفت فعال و آماده خون گیری هستند.

مدیرکل انتقال خون مازندران تصریح کرد: تیم سیار انتقال خون استان نیز فعال و آماده خون گیری است.

محمدی خاطر نشان کرد: با توجه به نیاز مداوم و مستمر بیماران و مراکز درمانی استان به خون و فرآورده‌های خونی لازم است با شرکت در امر انسان‌دوستانه اهدای خون، نجات بخش زندگی بیماران باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها