پوریانی:

پرونده نفوذی‌ها با سرعت بررسی می‌شود

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: مردم مطمئن باشند پرونده این افراد که در جریان جنگ اخیر به عنوان جاسوس دشمن با کشورهای دیگر همکاری داشتند؛ بدون اغماض و همراه با سرعت، دقت، جدیت و قاطعیت مورد رسیدگی در محاکم قضایی قرار خواهد گرفت.
کد خبر: ۱۵۰۸۰۹۲

  به گزارش جام جم آنلاین مازندران ،عباس پوریانی همزمان با هفته قوه قضاییه طی گفت‌وگویی با بیان اینکه دشمن با استفاده از نیروهای فریب خورده داخلی خساراتی را به کشور وارد کرد، اظهار کرد: مردم مطمئن باشند پرونده این افراد که در جریان جنگ اخیر به عنوان جاسوس دشمن با کشورهای دیگر همکاری داشتند؛ بدون اغماض و همراه با سرعت، دقت، جدیت و قاطعیت مورد رسیدگی در محاکم قضایی قرار خواهد گرفت.
 
پوریانی با اشاره به حضور چندین میلیون مسافر طی روزهای اخیر در استان، از مهمان نوازی مردم مازندران تقدیر و اظهار کرد: دستگاه قضایی مازندران در کنار مجموعه دولت و نیروهای نظامی و انتظامی تلاش کردند امنیت مسافران به بهترین شکل ممکن حفظ شود. وی با بیان اینکه امنیت مردم خط قرمز دستگاه قضایی مازندران محسوب می شود، افزود: روسا و دادستان‌خای حوزه‌های قضایی استان به صورت میدانی در کنار مردم حضور یافته و در صورت نیاز با صدور دستورات قضایی اقدامات لازم در خصوص حل مشکلات، انجام شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها