به گزارش جامجمآنلاین از فارس، رقابتهای رپید البرز با حضور ۱۰۰ شطرنجباز از سراسر کشور به میزبانی استان البرز برگزار شد و نماینده استان قم کوروش علیزادگان موفق شد با کسب ۷.۵ امتیاز از ۹ دور، عنوان نایبقهرمانی را از آن خود کند.
این عملکرد درخشان با افزایش ۹۷ واحد ریتینگ همراه بود؛ نتیجهای که با بازی پوزیسیونی، تاکتیکهای دقیق و استفاده هوشمندانه از موقعیتهای باز رقم خورد.
علیزادگان در این مسیر چند استاد و بازیکن شاخص ازجمله استاد فیده مهرداد صداقتی، کاندیدای استادی سید کیان قریشی، امیرمحمد آزادی، امیرمحمد علیزاده و محمود اسکندری را از پیشرو برداشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم