به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، سیده فاطمه حسینی صبح امروز اظهار کرد: خیار بهاره از ۳۰ هکتار از زمینهای این شهرستان برداشت و پیش بینی میشود که هر هکتار یک تن برداشت روزانه شود.
مدیر جهاد کشاورزی باشت با اعلام متوسط ۲۰تن خیار در هکتار گفت: این محصول در سه نوع نول ویژه و درجه یک برای تولید خیار شور به شرکتهای طرف قرارداد عرضه و مابقی برای مصرف به میادین ترهبار در شیراز و شهرستانهای مجاور ارسال میشود.
حسینی عنوان کرد: روستاهای سرآبیز، برغون، منصورآباد، کمربندی و لیراب از مراکز عمده تولید خیار سبز در این شهرستان میباشند.
وی گفت: برداشت خیار بهاره هر ساله از ۱۵ اردیهشت آغاز و تا ۱۵ تیر ماه ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی باشت خاطرنشان کرد: پیش بینی میشود از این میزان سطح زیر کشت بیش از ۲۰۰ هزار تن خیار تولید و روانه بازارهای مصرف شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد