البرز آماده میزبانی تکواند و جام ملی فجر

رئیس هیات تکواندو استان البرز در برنامه ورزش البرز از برنامه ریزی‌های لازم برای برپایی رویداد ملی جام فجر در مرداد امسال خبر داد و گفت: تمام دستگاه‌ها و مسئولان برای این رویداد مهم ورزشی جام فجر همراهی دارند.
رئیس هیات تکواندو استان البرز در برنامه ورزش البرز از برنامه ریزی‌های لازم برای برپایی رویداد ملی جام فجر در مرداد امسال خبر داد و گفت: تمام دستگاه‌ها و مسئولان برای این رویداد مهم ورزشی جام فجر همراهی دارند.
کد خبر: ۱۵۰۵۴۹۲

به گزارش جام جم البرز، محمد انصاف دوست در جریان برنامه «ورزش البرز» با اشاره به اهمیت برپایی رویداد ملی مسابقات فجر گفت: استان البرز در طول سال‌های اخیر از حیث زیرساخت‌ها و نسبت به استان‌های دیگر پیشتاز است.

او افزود: یکی از مهم‎ترین رویداد‌های ملی جام فجر است که بسیاری از کشور‌ها برای کسب امتیاز المپیک در این دوره از مسابقات حضور پیدا می‌کنند.

او در جریان گفتگو تلفنی با کارشناس برنامه ورزش البرز با بیان اینکه کار‌های مقدماتی میزبانی استان البرز برای برپایی این رویداد ملی، در حال حاضر قطعی نشده است گفت: نزدیک به سه روز است است که تیم تکواندو استان البرز در جهت تأمین خوابگاه و هتل اقداماتی را در نظر گرفته است.

رئیس هیئت تکواندو استان البرز عنوان کرد: رویداد بین المللی جام فجر از آن حیث اهمیت دارد که در هر گروه سنی یک تیم از استان البرز می‌توانند در این دوره از مسابقات شرکت کنند.

انصاف‌دوست در پایان در خصوص پرسش کارشناس برنامه «ورزش البرز» در خصوص احتمال قطعی برق خاطرنشان کرد: تدابیری در نظر گرفته شده است تا مقدمات اولیه برای تهیه موتور برق انجام شود؛ از لحاظ فنی و زیرساخت استان البرز پیشتاز دیگر استان‌ها است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها