به گزارش جام جم آنلاین، بدر البوسعیدی که در گفتوگو با SNNTV مطرح شد، وی روابط ایران و عمان را تاریخی و مستحکم توصیف کرد.
وی ضمن تأکید بر احترام خاصی که کشورش برای جمهوری اسلامی ایران قائل است، بیان کرد: «سعی داریم روابط و همکاریهای میان دو کشور را بیش از پیش توسعه دهیم.»
این اظهارات نشاندهنده تمایل عمان برای تقویت تعاملات سیاسی، اقتصادی و دیپلماتیک با ایران است که میتواند به گسترش همکاریهای منطقهای نیز منجر شود.
بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان، در تازهترین اظهار نظر خود درباره روند مذاکرات غیرمستقیم، تأکید کرد که این گفتگوها همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره به تلاشهای صورتگرفته برای دستیابی به نتیجهای مورد قبول دو طرف، گفت: «سعی خواهیم داشت به نتیجهای برسیم که تأمینکننده امنیت و استقرار منطقه باشد.»
او همچنین خاطرنشان کرد که هنوز روز و تاریخ دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم مشخص نشده است. این مسئله نشاندهنده پیچیدگیهای موجود در روند گفتگوها و اهمیت تصمیمات نهایی در این زمینه است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهروز سلطانی در گفتوگو با «جامجم» آنلاین:
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است
نضال حماده، پژوهشگر لبنانی جبهه مقاومت و نویسنده کتاب «سقوط دمشق» در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد