سازمان جهانی بهداشت:

۹۴ درصد از بیمارستان‌ های نوار غزه آسیب دیده‌اند

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که ۹۴ درصد از بیمارستان‌های نوار غزه در نتیجه حملات اسرائیل آسیب دیده‌اند.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که ۹۴ درصد از بیمارستان‌های نوار غزه در نتیجه حملات اسرائیل آسیب دیده‌اند.
کد خبر: ۱۵۰۴۴۵۸

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شبکه الجزیره قطر، این نهاد وابسته به سازمان ملل هشدار داد که ادامه حملات و محاصره، نظام سلامت در غزه را به مرحله فروپاشی کامل رسانده و دسترسی مردم به خدمات اولیه درمانی به‌شدت محدود شده است.

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که از مجموع ۳۶ بیمارستان موجود در این منطقه، تنها ۱۹ مرکز به‌صورت جزئی و محدود به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها