۲۴۰ پروژه عمرانی در مازندران تکمیل شده است

استاندار مازندران گفت: طی دو ماه اخیر ۲۴۰ پروژه از مجموع ۵۰۰ طرح تکمیل و بهره برداری شده است.
کد خبر: ۱۵۰۳۰۷۲

به گزارش جام جم آنلاین مازندران ،مهدی یونسی رستمی در جلسه شورای مشاوران با عنوان اینکه در ۲ ماه اخیر، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حدود ۷۱۰ میلیارد تومان پیرامون اتمام پروژه‌های نیمه تمام سرمایه گذاری نموده است، خاطرنشان کرد: در سفر اخیر ارتباطات به مازندران مقرر شد پارک اقتصاد دیجیتال مازندران در شهرستان ساری احداث شود تا بتوانیم از ظرفیت سیستم هوش مصنوعی و صنعت پاک و سبز و دانش بنیان که از اولویت‌های مهم ما در توسعه استان است برای سرمایه گذاری بیش از پیش بهره ببریم.

وی ادامه داد: طی ۵ ماه اخیر بهره برداری و اتمام ۵۰۰ پروژه نیمه تمام را آغاز کردیم که ۲۴۰ پروژه به بهره برداری رسیده است و مابقی تا پایان شهریور ماه افتتاح خواهد شد.

این مسئول تصریح کرد: باید تمام سرعت گاه‌هایی که غیرمجاز هستند و مصوبه شورای ترافیک ندارند، جمع آوری شوند.

یونسی رستمی اظهار کرد: تمامی فرمانداران موظف هستند با هماهنگی خیرین کلنگ نوسازی ۲ مدرسه نا ایمن را بزنند و تا هفته آینده اسامی مدارس را اعلام کنند و تاکنون ایمن سازی ۱۰۱ مدرسه شروع شده است و با این ۴۴ مدرسه ۱۴۵ مدرسه نا ایمن بازسازی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها