رونمایی از دو اثر تازه نشر جام جم در نمایشگاه کتاب؛

«آقای خبرنگار» با «زندگی با خبر» به نمایشگاه آمد

روز جمعه ۱۹ اردیبهشت، ۲ عنوان کتاب تازه منتشر شده از نشر جام جم طی نشستی با حضور محمد ساجدی نویسنده کتاب «آقای خبرنگار» و مرتضی غرقی یکی از ۱۰ چهره رسانه‌ای که در کتاب «زندگی با خبر» از زندگی حرفه‌ای خود گفتند در سرای کتاب سی و ششمین نمایشگاه بین‎المللی کتاب تهران برگزار شد.
روز جمعه ۱۹ اردیبهشت، ۲ عنوان کتاب تازه منتشر شده از نشر جام جم طی نشستی با حضور محمد ساجدی نویسنده کتاب «آقای خبرنگار» و مرتضی غرقی یکی از ۱۰ چهره رسانه‌ای که در کتاب «زندگی با خبر» از زندگی حرفه‌ای خود گفتند در سرای کتاب سی و ششمین نمایشگاه بین‎المللی کتاب تهران برگزار شد.
کد خبر: ۱۵۰۲۸۲۵

به گزارش جام‌جم‌آنلاین، در این نشست که با حضور دکتر محمود اکرامی مدیر نشر جام جم برپا شد، محمد ساجدی و مرتضی غرقی باره این کتاب‌ها و زندگی حرفه‌ای خودشان صحبت کردند.
ساجدی درباره کتاب آقای خبرنگار که مجموعه ۲۳ گفت‌وگوی وی با چهره‌های سیاسی و فرهنگی برجسته دنیا همچون احمد شاه مسعود، کوفی عنان، بی‌نظیر بوتو، فیدل کاسترو، نوام چامسکی، گورباچف، ولادیمیر پوتین و بوریس یلتسین و… است با تاکید بر اینکه این گفت‌وگوها حاصل ۴۵ سال زندگی حرفه‌ای اوست، تاکید کرد: این کتاب بخشی از کاری است که من در طول فعالیت‌های رسانه‌ای خود داشته‌ام.
کتاب «زندگی با خبر» هم حاصل گفت‌وگو با ۱۰ تن از مجریان و گویندگان به‌نام صداوسیماست که عمر کاری خود را در رسانه ملی طی کرده و دهه‌ها از مسیر این رسانه با مردم در ارتباط بوده‌اند. 
غرقی هم در این نشست با تاکید بر نقش خبرنگاران در روایت رویدادهای مهم گفت: برای تبیین خبر، شخصیتی به‌نام خبرنگار وجود دارد و آنچه که در این کار هست حاصل زحمات خبرنگاران است.
غرقی در رابطه با تجربه خبری‌اش این‌گونه توضیح داد: من می‌توانم بگویم در طول ۴۰ سال گذشته در بزرگ‌ترین رخدادهایی که در حوزه سیاسی و نظامی در منطقه اتفاق افتاده و به نوعی با جمهوری اسلامی ایران در ارتباط بوده و به نفع یا ضرر ما بوده است حضور داشته‌ام.
وی ادامه داد: من در طی این سال‌ها با چهره‌های برجسته سیاسی کشورهای مختلف گفت‌وگو داشته‌ام و طی این گفت‌وگوها متوجه شدم که هر کشور فرهنگ و مرامی و حرفی برای گفتن دارد.
گفتنی است کتاب «زندگی با خبر» در ۱۶۸ صفحه با ضمیمه‌ای ۱۰ صفحه‌ای از آلبوم تصاویر این چهره‌ها و با قیمت ۲۲۰ هزار تومان از سوی نشر جام جم روانه بازار کتاب شده است. 
کتاب «آقای خبرنگار»‌ مجموعه ۲۳ گفت‌وگوی محمد ساجدی، تحلیل‌گر و مجری با سابقه برنامه‌های سیاسی و تحلیلی رسانه ملی با چهره‌های جهان در ۱۸۸ صفحه و با قیمت ۲۰۰ هزار تومان از سوی نشر جام جم برای نخستین‌بار در نمایشگاه کتاب امسال برای علاقه‌مندان به رسانه، خبر، کتاب و کتاب‌خوانی عرضه می‌شود.
انتشارات جام جم با عناوین پرفروش کتاب‌های خود در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، راهروی ۱۳ غرفه ۱۵ حضور دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها