مظاهری: ایران نفت را به ارزی غیر از دلار می فروشد

طهماسب مظاهری ، رئیس کل بانک مرکزی ایران در مصاحبه ای که در مجله ایمرجینگ مارکتز منتشر شد، اعلام کرد: تقریبا همه نفت ایران اکنون به ارزهایی بجز دلار امریکا به فروش می رسد.
کد خبر: ۱۴۹۵۷۷

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن ، مظاهری اعلام کرد: این روند تقریبا صددرصد تکمیل شده است. وی افزود: بانک مرکزی همچنین تدابیر ملموسی برای کاهش سهم دلار در ذخایر ارزی اتخاذ کرده است. مظاهری تصریح کرد: استفاده از دلار تقریبا در همه معاملات تجاری با ایران متوقف شده است. طهماسب مظاهری اعلام کرد: ما از هیچ تلاشی برای تنوع بخشیدن به منابع ، ابزارها و ذخایر ارزی خود برای به حداکثر رساندن سود ناشی از سرمایه های خود فروگذار نخواهیم کرد.
ابراهیم شیبانی ، رئیس سابق بانک مرکزی ایران ، مارس گذشته از تصمیم ایران در توقف فروش نفت خود به دلار در واکنش به تدابیر تلافی جویانه امریکا در مسدود کردن دارایی های دلاری شرکتهای ایرانی ، متهم به حمایت از تروریسم خبر داده بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها