مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان:

زیرساخت‌های ورزشی گتوند را تقویت می‌کنیم

 مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان مطرح کرد؛

تائید نهایی ۵۵ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در خوزستان

 مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان اعلام کرد که تاکنون ۵۵ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در این استان تایید نهایی شده‌اند.
کد خبر: ۱۴۹۰۴۶۲

جام جم آنلاین - خوزستان،روح الله عمادی پیش از ظهر امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سفر رئیس‌جمهور به استان‌ها به‌طور قطع موجب خیر و برکت خواهد شد، زیرا وی مشکلات و ظرفیت‌های استان‌ها را از نزدیک مشاهده می‌کند.

 

وی افزود: خوزستان در زمینه‌های مختلف از جمله صنعت و کشاورزی دارای ظرفیت‌های بالایی است و سفر به مناطق مختلف می‌تواند در رفع مسائل و مشکلات مردم مؤثر باشد.

 

عمادی همچنین به اقدامات انجام شده در حوزه راه و شهرسازی اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌های مستمر، مشکلات تأمین زمین در اکثر شهر‌ها برطرف شده و به زودی به متقاضیان تحویل داده خواهد شد.

 

وی بیان کرد: در برخی شهر‌ها به دلیل وجود عرصه‌های کشاورزی و محدودیت‌های قانونی، مشکلاتی ایجاد شده که امیدوار هستیم با پیگیری‌های دولت، این مسائل حل شود.

 

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان همچنین به پیشرفت‌های قابل قبول در طرح‌های شهرستان‌های دزفول، اندیمشک و اهواز اشاره و عنوان کرد: خدمات‌رسانی به طرح فرهنگ‌شهر و اکباتان اهواز که موجب نگرانی مردم شده بود، شدت گرفته است.

 

وی به اهمیت آماده‌سازی معابر و خدمات روبنایی در طرح نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: اقدامات خوبی در زمینه تأمین خدماتی از قبیل آب، برق و گاز انجام شده و اعتبارات مناسبی برای این خدمات در نظر گرفته شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها