گزارش ایتار تاس از محور گفتگوهای پوتین و مرکل

سرگئی پریخودکو دستیار ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه گفت پوتین و انگلا مرکل صدر اعظم المان در جریان سفر پوتین به المان درباره پرونده هسته ای ایران
کد خبر: ۱۴۸۷۷۷
، استقرار سامانه های دفاع موشکی در اروپای شرقی و نیز مسئله کوزوو گفتگو خواهند کرد.
به گزارش ایتار تاس از مسکو ، پیش بینی می شود پوتین و مرکل روز یکشنبه در جریان ضیافت ناهار کاری خود درباره مسائل بین المللی صحبت کنند.
مرکل و پوتین درباره روابط میان روسیه و اتحادیه اروپا ، معاهده نیروهای متعارف در اروپا ، دفاع موشکی ، کوزوو و ایران با یکدیگر گفتگو می کنند.
سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه نیز به طور جامع درباره این موضوعات با همتای المانی خود گفتگو خواهد کرد.
یکی دیگر از مقامات روسیه نیز به ایتار تاس گفت پوتین و مرکل ممکن است درباره طرح خط لوله گاز شمال اروپا که به کشورهای زیادی مربوط می شود با یکدیگر گفتگو کنند.
این مقام روسی معتقد است زمانی که المان ریاست اتحادیه اروپا را بر عهده داشت ، انتقاد این کشور از موضع اعضای جدید اتحادیه اروپا دشوار بود ولی اکنون المان می تواند انتقاد خود را از مواضع اعضای دیگر اتحادیه اروپا بیان کند.
این منبع افزود از انجا که این خط لوله یک طرح مشترک است ، روسیه و المان با یکدیگر از این طرح دفاع کنند. این منبع ادامه داد روسیه امیدوار است المان موضع روشن تری در پیش بگیرد.
بخشی از این خط لوله که از بستر دریای عبور می کند از حوزه دریای بالتیک در منطقه لنینگراد تا ساحل المان امتداد دارد.
این خط لوله که طول سه هزار کیلومتر است همچنین قرار است در اینده از چند کشور عبور کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها