همه چیز از نو. هیاهو از نو، جنجال از نو، ثبت نام از نو و بالاخره انصراف از نو.
کد خبر: ۱۴۸۵۵۴
دیشب ، هیات رئیسه انتقالی فدراسیون فوتبال انتخابات این فدراسیون را لغو و زمان جدیدی را برای آن اعلام کرد! در اطلاعیه منتشر شده از سوی هیات رئیسه انتقالی آمده است: به استحضار اعضای مجمع عمومی فدراسیون فوتبال و عموم علاقه مندان می رساند نظر به این که تا تاریخ 18 مهرماه جاری تعداد 12 نفر از نامزدهای واجد شرایط شرکت در انتخابات 23 مهرماه جاری کتبا انصراف خود را از شرکت در انتخابات به این کمیته ارائه کرده اند و با اعلام انصراف آنان عملا در پست های نواب رئیس اول ، دوم ، سوم و چهارم هیچ نامزد واجد شرایطی وجود نداشت و نسبت به لغو انتخابات اقدام کردیم.
از آنجایی که عدم انتخابات نامزدها در حداقل 7 پست هیات رئیسه مغایر مفاد 37 و 38 اساسنامه است ، لذا این هیات مراتب تجدید مراحل انتخابات را اعلام و برابر جدول زمانی از تمامی داوطلبان دعوت می کند برای شرکت در انتخابات اقدام نمایند. جدول زمانی جدید انتخابات فدراسیون فوتبال به این شرح است:
1- ثبت نام ، از آغاز ساعات اداری روز 28 مهر 86 تا پایان ساعت اداری روز 8 آبان ماه 86
2- آخرین مهلت ارسال فرم های پیشنهاد نامزدی داوطلبان توسط اعضای مجمع عمومی تمام ساعات اداری روزهای 9 و 10 آبان ماه 86
3- بررسی توسط کمیته رسیدگی و تطبیق مدارک نامزدها، اعلام اسامی افراد واجد الشرایط، از 12 تا 17 آبان
4- ارسال دعوتنامه برای اعضای مجمع 24 آبان 86
5- برگزاری مجمع عمومی فوق العاده 15 آذر 86
به این ترتیب برای شکستن طلسم بی رئیس ماندن فوتبال باید 56 روز دیگر صبر کرد. البته اگر بار دیگر همه چیز لغو نشود!
دیشب علی آبادی اولین کسی بود که بعد از شنیدن خبر لغو انتخابات ، اظهارنظر کرد. او گفت: از لغو انتخابات ناراحت نیستم و دوباره برای ریاست فدراسیون فوتبال نامزد خواهم شد.