براون مردم را ابله فرض کرده است

دیوید کامرون، رهبر حزب محافظه کار بریتانیا گوردون براون نخست وزیر این کشور از حزب کارگر را متهم کرد که با عدم برگزاری انتخابات زودرس مردم را ابله فرض می کند.
کد خبر: ۱۴۸۲۳۵

به گزارش شبکه BBC ، دیوید کامرون، رهبر حزب محافظه کار بریتانیا می گوید: نخست وزیر صریح نیست، هر فردی می داند دلیل اینکه او با برگزاری انتخابات موافقت نمی کند، به دلیل خطر شکست خوردنش است.
گوردون براون به شبکه BBC گفت ، وظیفه اش این است که برگزاری انتخابات را بررسی کند. با این همه تصمیم او عدم برگزاری انتخابات زودرس است تا بتواند نوع نگاه خود را به بریتانیا نشان دهد.

سر منزی کمپبل، رهبر حزب لیبرال دموکرات نیز براون را به ترسو بودن متهم کرده است.
اعلام نظر گوردون براون در برنامه تلویزیونی اندرو مار، مبنی بر اینکه انتخابات زودرس برگزار نخواهد شد، در حالی صورت گرفت که بر اساس نظرسنجی های منتشر شده توسط نشریه « اخبار جهان » شماره روز یکشنبه 7 اکتبر حزب محافظه کار در مجموع 44 درصد کرسی ها و حزب کارگر 38 درصد کرسی های پارلمان را در اختیار خواهند داشت.
اگر نتیجه این نظرسنجی در انتخابات عمومی نیز صدق کند به این مفهوم خواهد بود که در پارلمان بریتانیا، حزب کارگر 306 و حزب محافظه کار 246 کرسی خواهند داشت.
براون در مصاحبه خود با BBC گفت بسیار بعید است که در سال 2008 انتخاباتی برگزار شود.

گوردون براون نتیجه این نظرسنجی را در تصمیم خود بی تاثیر دانست و گفت ، من برای بریتانیا برنامه و دیدگاهی خاص دارم و می خواهم به مردم نشان دهم که چگونه دولت این دیدگاه را اجرا خواهد کرد.
براون گفت : رشته بحران هایی از آغاز نخست وزیری در ماه ژوئن به این مفهوم بود که آسان ترین کار برای من برگزاری انتخابات زودرس است.
او افزود: از نظر من، ما برنده انتخاباتیم، چه امروز برگزار شود، چه یک یا چند هفته دیگر.
براون گفت: من می خواهم این فرصت را داشته باشم تا در دوره نخست وزیری ام به مردم نشان دهم سیاست های ما چه تغییرات جدی را در پی خواهند داشت و چگونه کشور را عوض می کنند.

براون افزود ، وقتی شما نخست وزیر هستید و قدرت گرفتن این تصمیم را دارید مردم به طرف شما می آیند و می گویند باید به برگزاری این انتخابات فکر کنی، چرا که باید از قدرت خود با مسوولیت استفاده کنی.
براون گفت ، وظیفه او شنیدن حرف مردم بریتانیا نیز هست که از او می خواهند به جای برگزاری انتخابات به وظایفش برسد.
با این همه دیوید کامرون می گوید: دلیل اینکه نخست وزیر انتخابات را برگزار نمیکند این است که مردم به پیشنهاد های حزب محافظه کار برای تغییر شرایط کشور واکنش های بسیار مثبتی نشان می دهند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها